Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Otorinolaringologija tekočina iz ušesa

tekočina iz ušesa

Hčerka je bila pred meseci operirana za žrelnico ter vstavili so ji cevke zaradi pogostih vnetij ušes. Pred enim tednom smo bili v bazenu. Ušesa smo ji zaščitili z silikonskimi čepki in neoprenskim trakom. Potapljala se ni vendar glavo si je zmočila. Večkrat smo preverili čepke in trak vendar uho je bilo vedno suho.
Predvčerajšnjim smo imeli cepljenje in ji je zdravnica pregledala ušesa.Bilo je vse v redu.Včeraj pa je hčerka potožila, da jo malo boli uho. Danes pa ji je iz istega ušesa začela teči tekočina- verjetno gnoj. Bolečin in katerihkoli drugih težav nima. Ali gre za vnetje zaradi bazena? Glede na to, da je vikend lahko počakamo do ponedeljka z obiskom zdravnika ali gremo k dežurnemu? Kako poteka zdravljenje?
hvala in lp

Očitno je pršlo ponovno do vnetja..vzrok je lahko bazen lahko pa tudi cepljenje (padec odpornosti). Svetujem kar pregled v dežurstvu, potreben bo antibiotik.
lep pozdrav,

*************************************************** Dr.sc. Igor Fajdiga, dr. med., specialist otorinolaringolog Dogovor za zdravljenje smrčanja 040 870665

Hvala za odgovor. Težavo smo rešili z antibiotikom in čiščenjem ušesa. Cevka pa je izpadla.

New Report

Close