Najdi forum

tek in hujšanje

Visoka sem 181 cm, tehtam 73 kg. Nisem okrogla, bi pa rada izgubila do 5 kg. Sem tekačica, na teden pretečem med 30 in 40 km, kile pa kar stojijo. Kaj naj naredim? Jest moram, ker sicer tek ne bo šel. Rada bi shujšala, da bi bila hitrejša. Sladkorja ne jem, prav tako praktično ne jem bele moke, kruha, predelanih živil. Kaj spremenit, kje odrezat? Ima kdo kakšno idejo?

Več teci.
To, kar si napisala, so tri ure teka na teden (10 km na uro), s čimer pokuriš vsega skupaj reci in piši 1500 kalorij oziroma 200 kalorij na dan.
Brez skrbi, da boš zmogla teči tudi z malo manj hrane, ker ima vsak človek dovolj maščobnih zalog za ene sto km teka. Ne vem, kakšne porcije imaš za kosilo, ampak za povprečno odraslo osebo je 80 gramov špagetov za kosilo dovolj. En velik krompir s prilogo. Rezina kruha za zajtrk, večerjo … In tako dalje.

Bi te zanimala pomoč s herbalifom? 🙂 več bi lahko tekla, imela bi boljšo regeneracijo..
Še Zavcu in Ronaldotu pomaga :))

Herbalife mogoče pomaga, ampak jst bl prisegam na zdravo prehrano in čimveč sadja in zelenjave.

Dokler nisem sama poskusila nisem verjela, da lahko tečeš tudi samo na zelenjavne in sadne sokove ter mesno juhco. Drugače pa sadje, zelenjava, malo meska pa šibaj 🙂 no, pred tekmami so pa OHji na jedilniku, pa še to tudi vaje za moč so fulllll pomembne, ker dobiš več mišic, ki kurijo maščobo in pomagajo k boljši tehniki teka 🙂

No ja, kot sem rekla. Šejki so super, sploh za pred aktivnostjo, ker ne otežijo želodca, seveda pa tudi za po aktivnosti, ker se morajo mišice regenerirati, za kar pa jim moramo dati hranila 🙂
Če ste zelo aktivna, vam priporočam, da vključite še čim več beljakovin.. 🙂
V primeru, da bi vas pa HL zanimal, mi pa prosim javite 🙂 ali pa če koga poznate…

New Report

Close