tea tree
Zdravo Tanja!
Veliko uporabnega se najde v knjigi avtorja Dr.Candan Aypar-ja z naslovom Problemi s kožo – uspešnost zdravljenja. Na splošno je uporabno za akne, gljivice, prehladna obolenja, bradavice, prhljaj in še in še.
l.p.
Tea tree je naravni antibiotik širokega spektra, deluje proti gljivcam, virusom , bakterijam … Na celice deluje še 4 tedne po nanosu. Jaz si dajem najmanj enkart mesečno 10 kapljic v kopel preventivno (skupaj s kopejlo oz. kako emulzijo ) , enkartno proti mozoljem (predvsem podkožnim) , gljivicam, pikom, aftam, pri prehladih (inhaliranje, čeprav ni prijetni je pa efekt ), pri bolečinah , obnohtnicah, bradavicah, herpes, turi , vnetja nožnice, alergije ………..problemi z lasiščem (mastni lasje, prhljaj .kako kapljico v šampon) ……….. in tolk se zaekrat spomnim. Pri nas je to najbolj uporabljeno olje,karkoli je na koži prvo probamo s tea trejem in običajno deluje, uporabljamo pa samo justov tea tree.
Olje je močnejše in je namenjeno bolj lokalnim zadevam – primer podkožni mozolj , lahko ga daš v kopel v kople za noge pri gljivicah , krema pa je za večje predel kože (notri lahko daš kako kaplico olja tea tree za močnejši učinek) npr. mozolji na obrazi, srbečica, urtikarija .-.. tam kjer moraš namazat večji predel kože , Najbolje da imaš oboje. Kremo tudi mnogi uporabljajo za dnevno nego obraza, še predvsem zelo občutljivi ljudje (npr. luskavica, vitiligo..)
PRI ZASTOPNIKIH JUSTA – MENI JE GOSPA POSLALA KAR PO POVZETJU, MI RAZLOŽILA UPORABO IN SEM ZELO ZADOVOLJNA. CENA KREME TEA TREE JE 3600, OLJE TEA TREE PA 3200, 700 SIT PA SEM DALA ZA POŠTNINO. NAROČILA SEM NA ŠT. 041 446 807, ZRAVEN PA MI JE NAPISALA NAVODILA OZ. ZA KAJ VSE LAHKO UPORABLJAM.
POZDRAVLJENA.