Najdi forum

Stara sem 35, mož 42, imava hčero 8 let staro. uredila sva si dom, vikend…..skratka lepo bi lahko živeli.

a glej ga zlomka. Že cca. 2 leti se vleče najina agonija, mojemu vedno nekaj manjka. skrbim za dom, delam kariero, sem uspešna poslovna ženska, ki pa ne zanemarja svoje družine. Ampak on skoz nerga, pa ga moti moja obleka, pa da imam višjo plačo, pa da z veseljem grem v službo….

vse ga moti, čist vsako jutro mi teži zakaj ne zajtrkujem, zakaj imam oblečen ravno ta kostim…..on sam je menjal že cca. 15 služb, pa je v vsaki bil kriv njegov smotan šef/šefica, nič nima več življenja v sebi, nobene družabnosti. Vse kar z veseljem počne, je obsojanje kako drugi živijo.

jemlje mi moči in veselja do vsega. Saj se naredim, kot da ga ne slišim, pa vendar mi da nelagoden občutek v mojem lastnem domu.

Pogovor? hja, imela sva jih kakih 1000, pa odgovori, da ni nič narobe, da je vse samo v moji glavi…..

joj, res mi je hudo pri duši….

Pesimistka1, ne zaupa ti, kolkor si jaz predstavljam zadevo!

LP Shirane

P.S Vem, da ti je težko, ket to je pekel na zemlji!

Mogoče, ga moti to, da si ti tako uspešna, on pa glih ne…veš kaj to pomeni za moški ego. Pol pa se znaša nad tabo…kaj ti je storiti pa ne vem, v bistvu ti niti ne tolko kot on, on si mora pošlihtat v glavi.

Verjento gre za manjvrednosti kompleks moškega ob uspešni ženski. Težko bo, ker mora sam ugotoviti, da ima problem, da bi se ga lahko sploh uspešno lotil. Mogoče bi ga lahko spodbudila, da bi se lotil kakega hobija in bi tam našel potrditev.

Postavi ga enkrat pred dejstvo, da imaš tega nerganja dovolj, da želiš miren in topel dom ali pa naj gre vse v maloro.Če te ima rad in se boji zate se bo zamislil in se poskušal spremeniti. Če mu je vseeno, bo nadaljeval po starem, od tebe pa je odvisno, ali si pripravljena to prenašat celo življene.Iz lastnih izkušenj ti povem, da pri nama ni pomagal noben pogovor,prošnje,prilagajane z moje strani.Šele ko sem se odločila, da je dovolj in mu povedala da ga zapuščam, se je zamislil in tudi spremenil.Sem pa starejša in zadni dve leti res lepo živiva.

Se popolnoma strinjam s “podobno”.

Tudi mene je skoz nekaj buzeriral, sem ga postavila prej dejstvo:

Samo enkrat še – pa se ločim in grem – premoženje, ki sva ga ustvarila mi
nič ne pomeni v tem smislu.

Se je skuliral in sedaj imava že cca 5 let kar uspešen zakon.

Vedeti pa mu moraš dati, da misliš resno.

nikoli ne laufa veza, kjer je ženska močnejša od moškega tako v karieri kot sicer, bog ne daj pa da ima še večjo plačo. Moški ego je svinjarija in čez tega oni ne morejo, ni šans! daj mu ultimat naj se že sprijazni ali pa spoka, kajti ob takem descu je težko živet resno!

Mislim da ima velike težave sam s sabo in dokler ne bo spregledal bo tako. Verjetno je res rešitev, da mu poveš kako vse skupaj doživljaš, kako to vpliva na tebe in mu daj ultimat. Naj spregleda in se vzame v roke.

In če se nebo, potem pa bo verjetno res začet razmišljat, da sta prišla do točke, kjer se vajina skupna pot končuje, žal je to v življenju včasih neizbežno…..

Ukrepaj, ker stvari se same od sebe ne rešijo….in vsi si zaslužimo, da nas partner ceni, spodbuja in spoštuje….

Vso srečo!!!

New Report

Close