Taja
Sorry, delam velike pavze med obiski na forumu – slab vpliv na psiho.
Mislim da nisem noseča, bi se moral zgodit čudež brez jajcevodov. Je pa res, da sem nehala pit Stediril pred 5 dnevi, pa še vedno nimam M. Stediril pijem kot terapijo ker ne vejo kaj mi je. Ne, ne verjamem v čudeže! Oglasi se še kaj obljubim, da bom tokrat prej pogledala na forum. Mož te dni spet stalno dela tako da mi ne bo težil (psiho vplivi)
Pozdrav, Rosana
OOOOOO Rosana verjemi v čudeže, tudi jaz nisem verjela pa sem doživela čudežno zanositev. Saj nekatere forumovke vedo. Oprosti, ker sem se ti oglasila namesto Taje, ampak sem želela ti povedati, da lahko pričakuješ tudi čudeže…
Saj Taja je dobro srčece ti bo zagotovo se javila.
Lep dan še naprej in naj se ti pokažejo dve modri črtici od srca ti želim.
Doroteja
No, končno si si spet gor. Saj ni važno, kdaj se javiš, samo, da se, da vemo, da si še z nami in da ti lahko pomagamo ali pa ti nam.
Danes sem bila na Brezjah pri maši. Pač upam, da mi bo tudi Marička pomagala priti do dojenčka. Bilo je full lepo in župnik je celo rekel, oz. prosil Maričko naj pomaga vsem tistim ženskam, ki bodo kmalu okusile materinstvo.
No, tako, upam, da mi bo Marička pomagala do dojenčka. Res, res, res!
Sicer pa sem na koncu ciklusa. Meša se mi od vseh znakov, ki so itak taki, kot vsak mesec – torej PMS. Zato sem danes že tudi “tulila”.
Hja, bo že! Zdaj računam še na Maričko! Bomo videli, če mi bo pomagala, ker nisem vedno tako zelo pridna, hahahaha!
Draga Taja
Marička ti bo zagotovo podarila dojenčaka, ti pa moraš pridno samo skakatiiiiiiiii…. Ne samo razmišljati o PMS. kurc gleda M…….. Ampak razmišljaj kako boš lahko naredila nosečniški test, in se ti bo pokazalo pozitivnoooooo+++++………. Aja še to ti moram napisati, da vsa ta PMS občutka so lahko tudi v času, če si zanosila tako, da ni treba trditi ja bom dobila M……..
Klinc gleda pa to M….. Boš videla, da je tako. Upssssssssss mogoče pa kaj slutim kaj veš?????? He he he kako bi bilo hecno, obeenem pa zelo veselo kaj ne? Želim ti, da ne dobiješ te hudičeve M………….
Lepo se imej in vso srečo ti želim, da zanosiš………..
Lep večer in lepe sanje
Doroteja
Punce, res imate voljo!
Nekako se vam kar malo čudim, sama RES ne verjamem v čudeže, verna tudi nisem, še z bioenergetiki imam zelo slabo izkušnjo, tako da tudi nanje ne računam. Mogoče imam najbolj prav in bom s tem, da ne bom stalno mislila in upala na čudež še najhitreje prišla na svoje, kdo ve?
Rosana
Drage moje prjatlce!
Hvala, ker se ukvarjate z mano. Hja, Maričko sem fehtala kot nora, tako, da upam, da me je slišala. Če me bo pa še uslišala, bo pa noro dobr.
Sicer pa imam rjavkasto roza izcedek in čakam M. Draga Doroteja, tole definitivno ni nosečnost, veš! Na mojo veliko žalost. Tudi Klomiji mi niso pomagali do sreče. Očitno je ovira drugje, ker ovulacije so, seme je OK, jajca in maternica je OK… Nimam pojma, kaj še ne štima, da ne rata. Sem pa res žalostna. Sploh danes, ko je izcedek postal malo bolj roza. Točno vem, da je naslednja faza kri in konec sanj zame. Grrrrrrrr. Pa tudi joškice me nič ne bolijo, niti niso nič občutljive.
Tako, grem tulit naprej. Ko se natulim, bo bolje. Smrk, smrk, smrk!
Pa, pa!