Pozdravljeni punci,
Ja tako je. Vadba se odvija vsak dan tudi ob sob in ned in tudi v dopoldanskem casu. Glavna vaditeljica je prijazna 26-letnica Bianca, punca T. Barade. Urnik je ful obsežen tako da ga ne bi zdaj tu celega prepisovala, predlagam da se odpeljeta do centra kjer vama bodo z veseljem dali cenike in urnik.
Samo za vzorec pa: sama hodim v pon in sre na Tae-bo 2 (nadaljevalni), ki traja 1 uro (18.30-19.30) in za cel mesec (tj. 2x tedenska vadba) plačam 5.500 SIT kar je podobno kot v drugih centrih s tem da je btw. za moje pojme vadba ful kvalitetna.
Če sta začetnici bi priporočala najprej Tae-bo 1 (začetni) ali Tae Body (tae bo + oblikovanje telesa) vadbo, ostalih pa še niti sama nisem uspela preizkusiti ampak po opisih sodeč so ful vredu.
Cena za 1x obisk je 1.500 SIT, mesečna za 2x na teden 5.500 SIT kot sem že prej omenila, za 3x na teden 6.400 SIT itn do neomejenih obiskov za 8.000 SIT mesečno.
Javita se mi še kaj ali pridita jutri pogledat vadbo! Tae bo 1 pa imata npr. v tor in čet od 18.30-19.30.
Papa, Jasna