Najdi forum

Spoštovani

Na vas se obračam s sledečim problemom. Pred časom sem začel z apaurinsko terapijo. Predvsem sem jih začel jesti zaradi nespečnosti. Sedaj pa me moti, ker klub zaužiti količini ( do 10 in več tablet) ni zaželenega učinka. Prime le če spijem do dve ampuli apaurina… Predlagate mi, katero bi bilo drug takšno zdravilo, ki bi primerno učinkovalo …. , ker tudi v kombinacij z alkoholom ni in ni zaželjenega spanja ….. ( spim še samo do 4 ure na noč)

Ali je bolje, da začnem kaditi travo, ki baje sprošča …. in mi bo to omogočilo spanje. Sem načelno proti drogam in jemljem samo stvari, ki mi jih predpišejo zdravniki, ker si ne želim uničiti zdravja ….

Hvala za odgovor. (zadeva je resna in ni napisano kot zafrkancija) … Vživite se v zadevo in možnost, da kaj takšnega obstaja. Kakšna bi bila terapija oz vaša reakcija ob zgoraj napisanem.

Andrej

Spoštovani Andrej,
terapija pomeni zdravljenje, je torej v domeni zdravnika.Ker je Apaurin pomirjevalo in ne izključno uspavalo, ki ga je mogoče dobiti le na zdravniški recept, morate vprašanje nasloviti na zdravnika, ki vam recepte izdaja.Nespečnost je posredni znanilec nekega nezaželenega dogajanja v telesnem ali duševnem področju in je zato pozornost treba posvetiti temu.Preberite, prosim, tudi prejšnji komentar o motnjah spanja.

New Report

Close