Najdi forum

Zanima me, ce se lahko s fafanjem dobi AIDS?

DA. Še posebej ob požiranju (seme vsebuje virus, ki ga telo lahko sprejme, zlasti če so v ustni votlini rane)

A si ga kakemu neznancu vlekla, zdej te je pa strah?

of course my horse………. aids se prenaša z krvjo, slino…..in spermo. Kot pa vsi vemo, še pred izbruhom sperme moški izbruzgne nekaj tekočine, v kateri je tudi že nekaj seme (zato je pazi sistem tako nesiguren)

Pa tudi, če tam notri ni semen, je pa telesna tekočina…….

Zna se zgoditi,da se tega tako nalezeš!

ciao

S slino se AIDS ne prenasa, prenasa se edino, ce so v ustni votlini kaksne ranice, lahko se tako majhne… kri se potem pomesa z slino. Kri je tista, ki prenasa. Je pa res, da imamo velikoksrat v ustih majhne ranice, za katere sploh ne vemo.
In Liza, karkoli ze zganjas naokoli, zavedaj se le tega, da zivimo v 21. stoletju in da te lahko AIDS pricaka na vsakem koraku.

LP

Sunshine, imel bi vprašanje zate.
Kolikšna je potem verjetnost, da moški dobi okužbo od ženske, ki mu nudi tak način sprostitve? Če je to torej za “uvod” in ne pride do predizliva in izliva, sta torej oba enako ogrožena?

Ja ne, ženska je ogrozena tukaj v vsakem primeru, moski pa le, ce ima zenska rano v ustih… predvidevam, da mislis oralen sex, kajne?

v vsakem primeru mislim, ce pride do izliva ali predizliva, kar sigurno pride… (vsaj do predizliva)

Ej sam pomoje od tega ne dobiš tok hitr Ajca! Bl z nezaščitenim sexom. Pol bi mogl met že pov folka na svetu aic! Pomoje s fafanjem ni take krize. No druga pesm je pa da ti spermo ubrizga. Sej pol k jo mi ližemo, pol lohk tud mi dobimo. Brez blema. Z mi mislm tipi! Ker tud ve mate eno tekočino ne spermo tko k mi, in s tem se pol tud prenaša. Ok. Fafite še naprej punce ker to paše! 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close