Najdi forum

Študij v tujini

Mene pa zanima, če kdorkoli tu študira v tujini, je študiral v tujini ali namerava. Mene to namreč zelo zanima, zato si želim slišat vse mogoče izkušnje, ki jih imate : s študijem, z delom, stanovanjem, družbo, vrnitvijo, odhom iz slovenije….

Že vnaprej hvala

BRINA

tudi jaz 😉 pa še letos se moram vpisat…

kaj bi pa šla študirat ?

tud jz si to fullll želim…predvsem v avstraliji 🙂

sam sm ugotovila, da razn če ni izmenjava študentov (študiranje traja 2 meseca priblizno) te semester pride 8200 $ …toj pa tuu much zame..

mogoče imam napačne podatke?

izmenjava lahko traja min 3 mesece in max 1 leto. če se prijaviš v roku, dobiš še štipenjdijo, pač odvisno, za kakšen program gre.

BRina- jaz bi šla pravo…. Kam še ne vem… Če bi se letos že vpisala potem kje “bližje” (Avstrija), če pa bi šla morda 3 letnik, pa bi šla kam dalje (ZDA)…. Pa ti?

kakšno naklučje…js bi šla tut na pravo 😀
pa sm razmišlala, da bi šla mogoče v nemčijo, al pa kj podobnega; ravn zato me pa zanima vse tole; pa očitno ni tukej nobenga, k bi nama lah dau te odgovore…hm .
A si se ti že kj pozanimala v zvezi s študijem v tujini ? Na kero gimnazijo pa hodš ?

POZNAM CENTER KI SE UKVARJA S SVETOVANJEM ZA SREDNJE ŠOLE IN ŠTUDIJ V SLO IN V TUJINI
SE NAHAJA V LJUBLJANI “mladinski informacijski center”- SMOLETOVA 12
pa srečno

BRina: 🙂 Heeh pa res.. Drugo gim v Mb…. pa ti?Mene zanima predvsem kako vse skupaj poteka: vpis .. Kako dolgo traja.. Kaj ti priznajo pol pr nas… itd..Najbolje bi blo če bi blo kako predavanje o celem postopku, samo ga še nisem zasledila.. sem si pa že malo pogledala http://www.ljudimila.org al nekak tak 😉

Z II. jih je dosti v Avstriji. Povprašaj vašo tajnico…sigurno ima kako tel cifro teh.

Hvala Hvala 😉 Vem da jih je ja, tako da mam namen it 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close