Najdi forum

Lepo pozdravljeni, oglašam se v zvezi s strahom, ki sem ga preživela danes zjutraj. Naj vam na kratko opišem: zjutraj sem se zbudila normalno in šla v kuhinjo, tam sem se pa začela počutiti zelo čudno, bilo mi je slabo, šlo mi je na bruhanje, dihanje se mi je upočasnilo, zdelo se mi je kot da sem v transu in edina moja želja je bila da se čimprej vležem, ker se mi je zdelo da bom padla skupaj. Ko sem tako ležala se je moje stanje stopnjevalo, občutek neugodja je rastel, rastel..
To je trajalo vsega 5 minut, nato sem zaspala, kot sem omenila dihanje je bilo komaj zaznavno, na čelu sem imela drobne mrzle kapljice potu,..
Čez eno uro, dve je bilo vse v redu, sledov o kakšnem slabem počutju pa ne.

To se mi je že enkrat zgodilo pred približno enim letom, vendar sem se takrat od tega zbudila, ostalo pa je bilo popolnoma enako.

Kaj menite, je to stres, kako se tega ubraniti?

Vesela bi bila, če bi mi kako pomagali.

Spoštovana Sonce,
pri vas se je treba vprašati, kaj je bilo prej kura ali jajce, namreč ali vam je postalo slabo iz telesnih razlogov in ste se tega hudo prestrašili, ali pa vas je najprej obšel strah, ki vam je odvzel telesne moči. Predlagam, da se najprej oglasite pri svojem splošnem zdravniku( saj veste: krvni pritisk in preostali klinični pregled srčnih funkcij laboratorij,izključiti slabokrvnost), potem pa pišite ponovno.Če boste pohiteli , je to lahko že jutri!

Lep pozdrav!

Sonce, natanko to sem doživel tudi jaz, vendar samo enkrat

Hvala za odgovor, da vem da nisem edina s takšnim problemom.

In si kaj ukrenil, šel k zdravniku?

LP Sonce

Ne, k zdravniku nisem šel, vendar me je ta dogodek takrat
pretresel, občutil sem da sem zelo nemočno bitje. Naj ti opišem
kako se mi je to zgodilo. Bil sem v kopalnici, malo sem se tuširal,
opazil sem, da se mi pred očmi megli, tudi srčni impulz se mi je
pospešil. Rekel sem si da je bolje da grem, ker če se mi kaj zgodi, se
lahko utopim v banji. Potem sem se obrisal, šel v kuhinjo,srce mi je skoraj
ven skočilo, tako mi je razbijalo,zatem sem ostal čisto brez zraka,
hlastal sem za zrakom pa nisem mogel vdihniti, potem
pa sem za kratek čas izgubil zavest. Potem se je tudi meni porajalo vprašanje,
kaj pa če sem se samo ustrašil, pa sem zaradi tega ostal brez zraka.

lp

New Report

Close