Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Stokanje

Stokanje

Hčeraka je stara 8 tednov ima krce in sum na skriti refluks .Po rojstvu je v spanju 2 dni stokala takrat so me zastrašli da je to full slab znak davali so ji svečke in je minilo v dveh dneh.Pri 14 dneh je zbolela za navadnim prehladem in tudi tedaj občasno postokala.Tudi zdaj že tri dni v spanju skoz nekaj stoka bili sma na pediatriji eno noč zaradi ugotavljanja suma na refluks imela je slikanje pluč, ekg ,vzeli kri ter z kamero pogledali skozi nos v grlo.Ob vprašanju zakaj pa stoka med spanjem občasno niso vedeli povedat.Mene pa to stokanje enostavno skrbi in ne morem kr tako preslišati.Nevem kaj bi še lahko bil vzrok sem brala celo ,da stokajo če so težave z srcem in take in potem se samo ubijam v skrbeh.

Glede na to, da so otroku opravili številne preiskave, ki jih sicer ne opravljajo kar tako, ste lahko prepričani, da so bolezen srca izključili.  Glede stokanja vem ne morem napisati kaj pomembnega, bi morala videti in sličati to postokavanje.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close