Najdi forum

Mene pa zanima kaj punce najraje vidijo oblečeno na moških, kaj je najbolj sexi. Pri meni je pri puncah pol zunanjega videza nejna obleka, ki naj bo oprijeta in kratka kar se da. A je pri vas puncah tudi pomembna obleka na tipih?

jest mam na fantih rada boksarce – oprijete, ne prenesem pa tistih obicnih, po moznosti belih gat..
bele hlace na tipu so totalen kiks, tut tisti obupni raverski cevlji ki imajo debel podplat ne pasejo na fante (na mal manjse punce)

Men je oblacenje pri tipih dost pomemben…Vsec mi je sportno-eleganten stil…hlace na rob, oprijete majcke ki poudarjo telo…lohk tut srajca, lakirci…Al pa tko mal sirse hlace, pa pol spet kak oprijeta majcka in mal bl sportni cevlji….Pa polet kaki dobri spegli zraven. Pa neki najbolsga je moski parfum!!! Ful mi grdo zgleda tip z oprijetimi kavbojkami, po moznosti se prekratkimi al pa korencek, raztegnjene XXL majce…

Men so pa fuuullll všeč skaterji!!!!!Najbolš do te nizke hlače ko se boksarce vidjo!
Za vsakim skaterjem ful pogledam nimam pa nič prosi kakemu dobremu rockerju…všeč so mi posebni tipi-drugačni od drugih-tud taki ko odstopajo z oblačenjem(punski, metalci..)
sej vsak ma svoj okus ane.Čeprav na koncu je pa skor vedn tak da dobim fanta ko ni nič od naštetega in ima čist navaden stil.Pa sej se da ane…sam da je vsaj po modi…

Men je tud skejtarski način oblačenja pri tipih totalno všeč; spuščeni pentsi, airwalki al kej podobnega, boksarce, shirt (lohk tud iz second henda) – to je to!!!

aha kaj pa jst k se v vojaski cammo oblacm pa metek okol vratu? mam kej sans pri nasprotnem spolu?

z levi’s stilom nimas kj zgresit=)

Jst pa totalno na rejvarje padam!! Čevli z visokim podplatom, “kombinezon” hlače z nešteto žepki, majce z raznoraznimi odštekanimi risbicami, napisi, huda čupa…čist me medejo..

Lahko s greš Levi’s stil, če maš dnar.

Bol mal

Metulko: ja itak da……..!!!!!

Kavbojke, bela majčka, sveže obrit, nadišavljen,……… To je tapravo

Meni se raverska oblacila gabijo, skaterska so znosna.Ta boljs so rockerji, metalci in panxi! Morjo met ALL-STARKE, pa kako sexi majco brez rokavov, pa kavbojke (najboljs svetlomodre).Tud ce ma kaj zakon okol vratu mi je sexi.
Vsekakor pa brez zelejev, zlatih verizic, “tropskih” majic, belih nogavic…
Pomembno pri vsem tem pa je HIGIJENA in “notranjost” tipa.

hvala za iskren odgovor. zdej vem kje je moja napaka. metek ze leti v smeti, obleka je pa itak ze v tistem procentu CO2 emesij v zraku. vivela rave!

i think no

kolko pravis da mam sans? tolko kt pr dumb and dumberju lloyd pri uni rdecelaski? 😉

no saj da mam kej sans.

meni osebno je pri tipih vsec eleganten – sminkerski stil.Ni mi vsec, ce je tip neurejen in razcotlan,ampak da je sik 🙂 trenirke pa superge so absolutno out za po mestu,drugac pa kka srajca,bez hlace pa sik suzi so pa zakon.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close