Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Kontracepcija Sterilizacija – menstrualni ciklus

Sterilizacija – menstrualni ciklus

Pozdravljeni,

v aprilu sem bila na sterilizaciji. Sicer je bilo nekaj zapletov ampak na koncu se je vse uredilo. Menstruacijo imam redno, ampak pred posegom je bila močnejša in je trajala cca 5-6 dni, zdaj po sterilizaciji pa je precej šibkejša in traja 3 dni. Ali bi me moralo karkoli skrbeti, oziroma ali je to še vse v mejah normale.
Se zahvaljujem za odgovor.

Mislim, da je vse normalno, ker se pri sterilizaciji notranjosti maternice ali jajćnikov sploh ne dotikamo. Vsaj če je šlo za laparoskopsko sterilizacijo

Lep pozdrav,

pravzaprav so mi na levi strani vstavili Essure vložek, na desni strani pa le ta ni bil pravilno vraščen in so mi ga morali odstraniti, ter opraviti laparoskopski poseg. Ali se po vašem mnjenju naj obrnem še na osebnega ginekologa glede menstrualnega ciklusa?

Hvala.

Zanimivo. Mislim, da ni nič narobe, če je menstruacija blažja, sploh ker očitno več ne mislite zanositi. Če nimate bolečin, ginekološki pregled ni potreben. Morebitna nosečnost pa je najverjetneje tudi izključena ali?

New Report

Close