Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Otroci s posebnimi potrebami in dolgotrajno bolni otroci Starši otrok z downovim sindromom – prošnja

Starši otrok z downovim sindromom – prošnja

Spoštovani,

sem Anamarie Svetec, študentka magistrskega študija Specialne in rehabilitacijske pedagogike, sicer zaposlena na OŠ IV Murska Sobota. Pišem Vam, ker sem pri izdelavi empiričnega dela naletela na velike težave, saj zelo težko pridobim vzorec. Vzorec magistrske naloge z naslovom: Sociopragmatične spretnosti otrok z downovim sindromom, tvorijo otroci z downovim sindromom stari med 9-42 mesecev. Prosila bi Vas, če imate otroka, ki ustreza vzorcu, da bi izpolnili ocenjevalno lestvico (25 predpostavk ocenite od 1-5) na povezavi: https://www.1ka.si/a/57872 . V magistrski nalogi sem si med drugim zadala, da primerjam odgovore staršev in strokovnjaka, ki z otrokom dela. Zato bi Vas obenem prosila, da povezavo do ankete posredujete tudi strokovnjaku, ki dela z Vašim otrokom (logoped ali zdravnik v razvojni ambulanti ali SRP). V primeru, da nimate njegovega elektronskega naslova mi prosim posredujte ime in priimek ter ustanovo, kjer je Vaš otrok obravnavan in bom strokovnjaku poslala vprašalnik po pošti. V anketi je zgolj z namenom usklajevanja izpolnjenih vprašalnikov staršev in strokovnjakov potrebno navesti kratico imena vašega otroka.
Zavedam se, da imate veliko obveznosti, vendar bi Vam za Vašo pomoč bila neizmerno hvaležna, saj ste edini vir informacij, ki mi lahko omogoči, da dokončam svojo magistrsko nalogo in tako zaključim izobraževanje.

Lepe pozdrave želim,

Anamarie Svetec

Anamarie, se bo dalo dobiti kakšne povzetek, ko bo raziskava končana?

Lep pozdrav in lep dan, Petra _______________________________________ Bolečina ni nič manjša, samo s časoma se naučiš živeti z njo. Cmok v nebesa, tvoja mami

Se opravičujem za pozen odgovor.. vsekakor bo možno dobiti povzetke in izsledke raziskav, le upam, da bom zbrala zadosti velik vzorec, ker po več kot pol leta iskanja vzorca imam še vedno premalo število udeležencev. :/

Lepe pozdrave želim,

Anamarie

New Report

Close