Najdi forum

Starejsi fant oz moski in najstnica

Hajj mogoc se vam bo zdelo cudno but i’m dont care 🙂 no stara sm skor 17 let in vedno mi postanejo vsec fantje ki so od mene starejsi nekaj let. Spomladi letos sem imela enega fanta 1 leto starejsega samo sem ga pustila po 1 mesecu ker je bil najin odnos grozen in on je bil nezrel mogoce tudi zaradi tega ker je bilo razmerje na daljavo. no po tem sem sla s prijatelji na morje za en teden 6 nas je bilo 4 fantje ki so bili nad 20 in dve punci 16 let in sem se s enim zapletla starim 23 skupaj sva pila se objemala poljubljala plavala in skupaj spala v sicer zlo majhnem sotoru in ja najin odnos se je koncal ko smo se vrnili domov sj veste kar se zgodi na morju ostane na morju 🙂 mi je pa bil tisti tip nekaj casa pred morjem vsec. in od takrat so mi vsec samo nekaj let starejsi fantje oz moski on je bil 7 let starejsi, po njem je bil 5 let starejsi in zdaj 13 let starejsi..problem je da nocem biti z toliko starejsim sam tud z nekom mojih let nebi bila ker so prevec otrocji in nezreli -.-

V tem ni čisto nič čudnega. Ni se ti treba ukvarjati s tem koliko je kdo star. Važno je kakšen je vajin odnos.
Kar je morda nezdravo je to, da si od takrat ko si bila na morju do sedaj naštela še tri fante, pa smo komaj septembra. Poskusi si vzeti malo več časa za razmerje, spoznati človeka malo globlje, morda ne ravno it v posteljo z njim takoj oziroma takrat, ko on hoče. Tako boš lahko razločila tiste, ki jim je samo do seksa s tabo od onih, ki imajo bolj resne namene.
Kar je bistveno je, da te fant, ki je s tabo spoštuje kot osebo.

------------------------------------------------- [url=http://gresak.net]Gresak.net[/url] [url=http://pesem.si]Pesem.si[/url]

boga 17 let imaš in si z 30letnikom..bravo res.. a 30 letnik je pa zrel da hodi z
17letno smrkljo ki nima pojma kaj je lajf? Get real.

Nekateri ljudje ne osvojijo vsega takoj. Tako je lahko moškemu prva partnerica 5 let starjša.. potem si najde vrstnico.. nato 5 let mlajšo. Nekako 3x “ponavlja” isto obdobje.
Pri 13 let starejšemu moškemu torej lahko rečemo, da je ene 5x ponavljal razred. Ne zveni ravno spodbudno, ane?
Pa tudi dejansko si ne morem zamisliti, kaj za boga imata skupnega 30 letnik in 17 letnica?
Vladimirja Nabokova?
Ker glasbe definitivno ne poslušata iste!

Playboy ima dobro šalo na to temo. Zakaj je tako pogosto najti starejšega moškega in mlajšo žensko?
Ker oni ne (z)morejo več tako.. in one (še) ne znajo tako.

Cathrine Denevue je pri 17ih zbežala od doma in se preselila k Roger Vadimu.. 15 let starejšemu.. eden teh tipov, ki rad ponavlja (Bardot, Fonda.. in mnogo, mnogo drugih).

Da 30 letnika privlači 17 letnica torej pomeni, da je v glavi še v srednješolec ali vsaj “boem”. Seksualna komponenta sicer lahko vedno obstaja, a je zanimanje zgolj, če je glava srednješolska.
In ker gre srednješolcem vse bolj ali manj skozi ušesa.. je potretno ponavljati, ponavljati.. in njkjer vmes si ne zapomnejo, kaj je pravzaprav to: Lolita.

Je pa seveda še malce bolj črn scenarij: starejši moški bo dosti mlajšo žensko veliko bolj enostavno manipuliral. Ima prednost desetletje in pol!

De omnibus disputandum..

New Report

Close