Najdi forum

Zdravo! Zanima me, ali je avtor teme “starejša teta” drugače pistelj in ali je izdal kakšno knjigo?
Hvala.

Prej sem napisala post, če kdo pozna tega tipa pod nikom Marinac, Janez_K in drugi niki očitno… Pisal je na različne teme (ne vem ali resnične ali sfantazirane), v četrtem mesecu pa o 25 let trajajočem življenju z eno čisto nekompatibilno žensko in ni sprožil tisti gumb, ki bi v njej naredil spremembo.

Zanima me, če je že napisal kako knjigo. Te njegove zadeve tako lepo berem, da se že cel popoldan ne morem odlimat od monitorja. Ne rabim presledkov, pisano je kot dober roman. Zdi se mi, da bi lahko, če še ni, napisal knjigo ali posnel film. Je še kakšna taka njegova dolga/druga zgodba odprta še kje drugje?

ugh, kako jezna sem bila na tistega pomembnega _On in Robi in Marin ali kako že, da so ga po moje naterali z svojim nerazumevanjem in egoističnimi forami, da zapre temo.

Če je registriran. mu piši na ZS in vprašaj, kar te zanima.

Ne, mislila sem da je splošno znano, če je napisal kako knjigo in kakšen je naziv. Najbrž se na forumu vsi “stalni” poznate. Na forum se ne prijavljam več. Kadarkoli se prijavim, kot da so zmenjeni, samo kritike. Nobene konstruktivne kritike, samo take bedne obtožbe brez poznavanja ozadja. Pa obračanja zgodbe.

Hvala vseeno. Lp

misliš, da je vse sfantazirano?
misliš, da ob pritisku na gumb sprožiš spremembo v drugem?
misliš, da je vse samo plod pisateljske žilice?

začni pisat še ti.

Če ni skrivnost, kakšna pa je zgodba in njeno ozadje?

New Report

Close