Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Estetska in plastična kirurgija stara brazgotina

stara brazgotina

Pozdravljeni!

Imam vprašanje glede svoje brazgotine, ki sem jo zadobila, ko sem bila stara sedem let (sedaj sem stara 32 let) in sicer mi je ostala po poškodbi v osebnem dvigalu, ko mi je stisnilo desno roko in lopatico med vrata dvigala in dvigalom samim. Takrat sem imela srečo, da mi je zelo dober kirurg rešil roko, sicer bi bila celo ob njo. Po nekaj letih sem se odločila, za plastično operacijo, vendar se ni izteklo tako kot sem pričakovala, še celo slabše. Bila sem tako razočarana, da se nikakor nisem mogla odločiti ponovno za tak korak, vendar pa je življenje z določenim delom telesa, ki je iznakažen, zelo težko. Še sedaj po tolikih letih je to moje veliko breme in se s tem obremenjujem in vedno več razmišljam o tem, da bi se ponovno odločila za operacijo, saj je medicina v vsem tem času zelo napredovala in je možno marsikaj.

Prosim vas, če mi lahko poveste, ali bi bil tak poseg samoplačniški ali z napotnico svojega zdravnika, glede na to, da gre za staro brazgotino in morda kako dolgo je treba čakati.

Vsake informacije bom vesela.

Vnaprej hvala!

Pozdravljeni

Na pregled se lahko naročite na telfon 01 5400 191 v pon ali tor med 9 in 14h. Ob pregledu vam bom lahko svetoval lai in kaj bse da in kaj je smielano narediti.
V zadnejm desetleju kiurrškop zdravljenje brazgotin ni kaj bistveno napredovalo..

lep pozdrav

Aleš

Spoštovani! Prvič sem na vaši internetni strani. Za to možnost postaviti vprašanje sem zvedela na radiu Ognjišče. Z velikim zanimanjem sem prebrala vprašanja in odgovore. Prosim za nasvet. Stara sem 60 let in imam obe veki močno povešeni, tako da me moti koža pri gledanju. Ko sem imela 27 let, sem ob prometni nesreči utrpela poškodbo obraza (več ureznin) med drugim tudi na obeh vekah. Prvič so me na urgenci v stari izolski bolnišnici odlično “sestavili” in mi zašili rane. Bila sem v rokah odličnih in srčnih kirurgov. Nato sem imela trikrat plastične operacije (dr. Šabec v Lj.) za korekcijo brazgotin. Nekaj jih je ostalo, vendar me vse doslej niso motile.
Bi vam smela to pokazati in prositi za mnenje? Ni patološko, so rekli, pa vseeno potrebujem pogovor. Vesela sem, da sem vas takole srečala, in na podlagi odgovorov drugim spraševalcem, mi vlivate zaupanje. Polno notranjega miru in vse dobro vam želim Zarja

Pozdravljeni

Pokličite v mojo ordinacijo v pon ali tor dopoldne , dase dogovoriva za termin pregleda kjer vam bom lahko svetoval v zvezi s korekcijo vek..

Lep pozdrav

Aleš

New Report

Close