Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Zdravo življenje Arhiv – Alternativa in zdravo življenje srečati osebo iz prejšnjega življenja

srečati osebo iz prejšnjega življenja

Igor mogoče mi pa ti lahko odgovoriš na vprašanje:

pred leti sem bila na regresiji in v njej me je najbolj prizadela smrt mojega moža s katerim sva bila zelo zelo povezana. Zamerila sem mu nenaden odhod, brez slovesa.
Sedaj pa sem bila na potovanju, kjer so se stvari dogajale na tak način, da smo nekako prišli do tega, da se je za enega od sopotnikov izkazalo, da je ravno on moj mož iz regresije. Sedaj pa ne vem kaj dalje, in to te tudi sprašujem. Moram reči, da me je to spoznanje zelo pretreslo, vsi občutki so se vrnili in od takrat me fizično boli srce. Ali imaš kakšen nasvet kako se rešiti iz te zanke? Ali naj z njim rešujem te stvari? Ali naj pustim, da gre vse skupaj mimo?
Nikoli nisem razmišljala o tem, da ga pa v tem življenju lahko srečam in moram reči, da je kar malo srhljivo vse skupaj. Mislim, da me je na smrt strah!

Draga Magda!

Naj najprej podvomim o resničnosti tvoje zgodbe. Stvari okoli inkarnacij duše niso tako zelo preproste, kot se zdijo iz tvojega zapisa. Začniva najprej s tvojo regresoterapijo. Katerikoli regresoterapevt te je vodil v regresijo in kakršna koli je že bila, bi te moral ob spoznanju travme iz enega prejšnjih življenj tudi rešiti te travme. Prav to je namen regresoterapije – vse ostalo je nevarno igračkanje. Drugič, da se je pojavil moški, ki je ugotovil, da je bila njegova duša inkarnirana prav v osebi, ki je bila tedaj tvoj soprog, je malce neverjetna, seveda oa se da zgodbo preveriti. Pri tem te moram opozoriti, da imajo moški pogosto prav čuden smisel za humor in se radi, včasih tudi nevede, poigravajo s čustvi svojih “zaznamovanih” žrtev. Tretjič se moraš zavedati, da si fizično telo, um in duša in kot takšna neponovljiva, tako v preteklosti, sedanjosti, kot v prihodnosti. Torej, če bi zgodba držala, to ni bil tvoj mož, ampak mož neke osebe, ki je imela popolnoma drugačen um in telo, v njej pa je bila inkarnirana (morda) ista duša. Pa še ta je bila inkarnirana s posebno nalogo ali DHARMO. Tudi ta možak je bil nek drug, neponovljiv človek, z drugim telesom in umom ter dušo s svojo Dharmo.

Ne da bi s tem človekom skupaj stopila na pot duhovnosfi in dosegla stopnjo zavesti, kjer bi lahko reševala tudi probleme svojih duš iz preteklih življenj, je popolnoma nesmiselno sedaj z nekim tujcem, s katerim nimaš nič skupnega, urejati stvari za neko davno, skupno bivanje dveh drugih tujcev in njune probleme.

Bolj ali najbolj pomembno bi bilo, da nejdeš ravnotežje med svojim umom, duhom in telesom, da dosežeš notranji mir in dovoliš tvoji duši, da izpolne Dharmo te inkarnacije, v kateri se nahaja. Eventualne odprte probleme iz prejšnjih življenj je potrebno enostavno transformirati v vitalno energijo in neobremenjeno nadaljevati to, edino in enkratno življenje, ki ti je dano. Ne smemo se obremenjevati niti s svojo preteklostjo, kaj šele, da bi se obremenjevali s preteklostjo oseb, v katerih je bila inkarnirana (morda) nekoč duša, ki jo trenutno gostita tvoje telo in um. Takšno početje bi bilo podobno psu, ki lovi svoj rep ( in ga seveda nikoli ne ujame, ker se rep drži njegove riti ).

Če potrebuješ pomoč pri transformaciji travm iz prejšnjih življenj, mi pa le piši – na ZS ali moj naslov na e- mail.

...naj bo Luč, Ljubezen in Radost!...Igor T. - LOSANG TASHI

Igor hvala za odgovor.

Mogoče bi ti morala napisati celotno zgodbo, vendar je tega preveč in tudi tale forum ni nekaj kjer bi prala perilo. Jaz ga jemljem kot osnovno informacijo o stvari, ki me zanima. Nikoli niti v sanjah nisem pričakovala, da bi lahko srečala nekoga iz prejšnjega življenja. Sicer to, da dvomiš v zgodbo, se mi ne zdi nič čudnega, saj sem tudi jaz podvomila v resničnost njegove izjave. Travma, ki mi je ostala iz tistih časov, se pa ob tej novici počasi topi in upam, da bo nekoč tudi samo spomin ali pa še to ne. Saj ne mislim težiti niti njemu niti tebi s tem, le nekako bi rada prišla do zraka, ker me je to resnično šokiralo.
O vseh dvomih, ki si jih napisal sem zelo razmislila in bom še, ker pa je tole kolo steklo ga je nekako treba odpeljati. Upam, da se ne bova zapletla v neke čudne vrtince.

Naj bo mir
Magda

Kot že rečeno, piši mi, če potrbuješ pomoč……

...naj bo Luč, Ljubezen in Radost!...Igor T. - LOSANG TASHI

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close