Srečanje nosečnic in TV PAPRIKA
Ciao bodoče mamice!!!
Če ste kdaj videle mojo oddajo, ste lahko opazile kako se lepo mamice in malčki srečujemo vsak torek v Mansion pubu. Prav lepo nam je. Nato pa ideja: zakaj nebi organizirali srečanja tudi za vas?! Če boste zdaj postale prijateljice, vam bo vsekakor potem lažje.
Torej: mamice prepustimo Mansion Pub vam, me se pa selimo v Palestro na vrhovcih, kjer so vecje dvorane. Kaj pravite?
VSAK TOREK OD 17 DO 19 JE MANSION PUB (lokal Jerneja Kuntnerja v Mostah (LJ) zraven policije) REZERVIRAN ZA VAS. Od nasledjega tedna dalje. Čakala vas bom tam.
Ciao.
Oriana.
Z veseljem bi prišla … če le ne bi bila tako daleč … namreč iz Gorice je kar en lep kos poti … še posebej pa za torek … :((((( Škoda … res škoda. Fino bi bilo, če bi se kaka taka srečanja organizirala tudi na našem koncu … sam zaenkrat sam sanja svinja kukuruz … :(((
Mimogrede … Oriana … sej verjetno se me ne spomneš, sam sva ble eno leto sošolke na faxu … :))))) ;))))) … he he …
Lp, Bgv
Res lepa gesta, super ideja!
Nekaj preprostih vprašanj:
Kako je s parkirišči, če prideš z avtom – moraš parkirati nekje full daleč?
Imaš mogoče predvidene kake tematske sklope za srečanja – npr. da povabiš katero od fizioterapevtk, kako babico iz porodnišnice, anastezista… na eno takšno “navzkrižno zaslišanje”?