Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje Srečanje nosečnic in TV PAPRIKA

Srečanje nosečnic in TV PAPRIKA

Ciao bodoče mamice!!!
Če ste kdaj videle mojo oddajo, ste lahko opazile kako se lepo mamice in malčki srečujemo vsak torek v Mansion pubu. Prav lepo nam je. Nato pa ideja: zakaj nebi organizirali srečanja tudi za vas?! Če boste zdaj postale prijateljice, vam bo vsekakor potem lažje.
Torej: mamice prepustimo Mansion Pub vam, me se pa selimo v Palestro na vrhovcih, kjer so vecje dvorane. Kaj pravite?
VSAK TOREK OD 17 DO 19 JE MANSION PUB (lokal Jerneja Kuntnerja v Mostah (LJ) zraven policije) REZERVIRAN ZA VAS. Od nasledjega tedna dalje. Čakala vas bom tam.

Ciao.

Oriana.

Ciao Oriana!

ODLIČNA IDEJA!!! Glede na to, da ni veliko prilik, da bi se nosečnice lahko srečevale, je to vsekakor dober predlog, kajne punce!

Želim ti še veliko uspehov pri tvoji oddaji!

Lp, Anita

Hvala Pikica!

No, bodoče mamice, pridete?

Oriana.

Z veseljem bi prišla … če le ne bi bila tako daleč … namreč iz Gorice je kar en lep kos poti … še posebej pa za torek … :((((( Škoda … res škoda. Fino bi bilo, če bi se kaka taka srečanja organizirala tudi na našem koncu … sam zaenkrat sam sanja svinja kukuruz … :(((

Mimogrede … Oriana … sej verjetno se me ne spomneš, sam sva ble eno leto sošolke na faxu … :))))) ;))))) … he he …

Lp, Bgv

Res lepa gesta, super ideja!

Nekaj preprostih vprašanj:
Kako je s parkirišči, če prideš z avtom – moraš parkirati nekje full daleč?
Imaš mogoče predvidene kake tematske sklope za srečanja – npr. da povabiš katero od fizioterapevtk, kako babico iz porodnišnice, anastezista… na eno takšno “navzkrižno zaslišanje”?

Tematski sklopi bi bili zelo zanimivi in tudi koristni. Za dopolnitev šoli za starše. Lahko bi predebatirali npr. ves ta bav bav, ki se mu reče epiduralna, pa še veliko tega bi se našlo, kar muči predvsem prvorodke.
A so vabljeni tudi moški?

Pozdravljene,

tudi jaz (v 22. tednu) bi se vam z veseljem pridružila.

Lepo, da kdo poskrbi za druženje, ki ga tako zelo primanjkuje.

Pridem zagotovo naslednji torek (za danes imam žal že druge načrte).

Do takrat pa lep pozdrav in prijetne urice, če se vam posreči dobiti že danes.

Irena

ZA nosečnice se začne šele drugi teden tako da boš lahko prišla,če bo pa meni uspelo pa ne vem ker imam naslednjo sredo rok.Ta teden imajo srečanja še memice pol smo pa na vrst me.

ma daaaaaaai! super!
Ja, lahko bi organizirali srečanja tudi tam, samo primeren lokal mi priporoči pa organiziram.

Lepo lepo se imej!

Oriana.

:)))))))))))))))))))))) Ja ja … :)))))

Hm … primeren lokal? Bi mogla prav malo razmislit. Je pa tudi res, da nas je tu na forumu zelo malo iz tega konca (vsaj kar jaz opažam) … tako da če bi se že organiziralo to zadevco bi bilo treba propagirat mal drugače …

Lp, Bgv

Zivjo Oriana,

super ideja, bom povabila se ostale iz ringaraja.net.
Se vidimo v torek.

L.p.
Kaja

New Report

Close