Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija srbeči izpuščaji na rokah

srbeči izpuščaji na rokah

Pozdravljeni!

Že en teden imam na rokah (od komolca dol) srbeče izpuščaje, ki so malce izbočeni, rahlo rdečkasti in ne širši od enega centimetra. Odkar so se pojavili, se stanje ni niti malo izboljšalo, kvečjemu obratno. Ne pomaga niti mazanje z aloa gelom, fenistilom niti jemanje antihistematikov. V zadnjih dveh dneh se mi je pojavilo še nekaj novih izpuščajev od komolca proti ramenu.
Letos sem imela že na začetku leta podoben izpuščaj, le da je bil po trebuhu in precej manjšega premera, je bil pa bolj “gosto” posejan. Potem se mi je nekaj časa vleklo vnetje mehurja, ki ni bilo bakterijsko (le povišani levkociti so bili), kakšen mesec nazaj pa so se mi pojavili drobni izpuščaji po rokah in nogah (predsem spodnji del rok in nog), ki so po jemanju flonidana izginili, vendar pa se mi je sedaj pojavil ta problem…
Zdravnica je na dopustu do konca julija, dermatologa imam šele 23. julija… Srbenje je pa zelo moteče… Ne vem, kaj naj storim. Ima kdo podobne izkušnje?

Za vsak odgovor se vam najlepše zahvaljujem

zdravila proti alergiji lahko dobiš tudi brez recepa (flonidan, rinolan, claritine), če meniš da ni potrebe da greš k nadomestenmu zdravniku, potem poskusi tako.

New Report

Close