Srbeca moda
Pozdravljeni.
Ze od meseca aprila se soocam z zelo zoprno situacijo, in sicer s srbecico mod, brez kakrsnihkoli vidnih sprememb na kozi. Srbez je tako mocan, da ne morem niti hoditi vec kot 10 min.
Obiskal sem ze osebnega zdravnika, ki je najprej posumil na glivice, in mi predpisoval po vrsti canesten, daktarin, lamisil, z nobeno od teh krem ni bilo izboljsanja. Nato me je napotil k dermatologu, ki prav tako ni opazil nobenih vidnih sprememb, predpisal pa mi je atodetm sos sprej in tablete proti alergiji, izboljsanja ne opazim.
Imate mogoce kaksen predlog, s cim se lahko poskusim, situacija namrec postaja nevzdrzna?
Hvala in lp
Pozdrav!
težko bom pomagal, sploh če ni vnetja, je pa pogosto zaradi potenja, draženja hlač, spodnjic….
Nega z mastnimi kremami, spodnjice, ki segajo na stegna…. ?
Sicer pa se ponovno obrnete na dermatologa, ki vas je že videl.
Lp
Hvala za hiter odgovor,
Vse to sem ze poskusil, od menjave pralnega praska, vec vrst spodnjega perila, krem, se mi zdi, da samo aloa rahlo oblazi.. Dnevno uporabljam otroski puder, da preprecim potenje, vendar se situacija ne izboljsa. Ne vem kaj se lahko poskusim, prav tako je dermatologinja ostala brez nekih pravih predlogov (je rekla da je mogocr tezava v hrbtenici-nisem nikoli imel tezav, tako da dvomim, ali pa psihosomatsko, kar tudi nekako dvomim)..
Bi bil mogoce smiselen pregled pri urologu, glede na lokacijo srbeza?
Ker tezava ze precej vpliva na kakovost zivljenja.. P. S. Star sem 25, ce to karkoli pomeni..
Lp
Forum je zaprt za komentiranje.