Srbeč trebušček!
Čao nosečke!
Jaz sem v 20t in morm mal “pojamrat” da me srbi trebušček malo nad popkom oz. je radij okol popka kar konkreten!
Ima mogoče še katera te probleme!
Na trenutke bi se najraj spraskala do konca (=beri krvi), ampak mislim, da bi s tem bolj drek zmešala koker pa seb kej dobrga nardila!
Pa še nekaj: a še kero boli lok pod prsmi??? Mene na trenutke prou boli in sploh ne vem, kako naj se naštimam, da mi bo udobno!!?!?!?
Punce v paketih z vsaj še enim dodatkom :-)) pište!
LP; Špela
Sem v 32. tednu, ce se ne bi mazala takoj po tusiranju, bi verjetno tudi znorela od srbenja, ker mi kožo tako vleče. Enako je bilo v prvi nosečnosti, pa nisem imela nič strij. Mazala sem se v bistvu bolj zaradi srbenja. Za lok po prsmi pa ne vem, mogoče ti otroček že pritiska na želodec? Pomaga vzravnano sedenje.
Tudi mene srbi, samo da malce višje, na sredini pod prsmi. Pomaga pa, če se namažem: uporabljam tisto aventovo olje, ki diši po pomarančah, ali pa kakšno vlažilno mleko. Po tem se res bolj počutim. Bolelo pa me je nekaj časa rebro pod desno dojko – za znoret. Zdaj se je umirilo, verjetno sem se takrat najbolj raztegovala, kaj pa vem.
Noseča prvič v 28. tednu.
lp