Najdi forum

Spremenil se je na bolje, meni pa ni vec

Dober dan,

Torej s partnerjem, s katerim sva skupaj ze dolgo casa, sva imela kar krizo. Od custvenega matretiranja, z njegove strani, do zasvojenosti s pornografijo, drogami, vsega, to je trajalo leta.

Od tega zasvojena sama nisem bila z nicemer, zaradi cesar je tudi bilo vzdusje napeto…v tej zgodbi sem izgubila sebe, nic ga ni pripravilo do tega da bi se kdaj koli pogovarjal z mano, spala sva v locenih soba, komunikacije ni bilo…in sva zgodbo koncala.

Po dolocenem casu, sva se zacela dobivati ponovno, ker je bil cistoma na tleh, jaz pa sem dobila obcutek krivde. Vsi problemi, ki so bili prej, so izginili, ni jih vec. Spremenil se je na bolje, ceprav sem ga prej prosila milijon krat, a sem tudi takrat vedno ostala z njim. Zdaj pa je nastal en problem. Odkar sem videla na njegovem telefonu, branje clankov in gledanje fotografih eroticne narave, me je dokoncno ohladilo.

Ne gre se za clanke, gre se le za “piko na i”. Vsekakor ne zelim iti skozi vse se enkrat, niti nimam volje. Mislim da sem se navelicala njega, da me je to cistoma odvrnilo vstran in da si ga ne zelim vec v prihodnosti.

Kaj naj naredim?

Spoštovana žena1234,

 

kaj naj rečem…včasih ženske še rabimo priti nazaj in preveriti, če je kaj drugače. Upamo v neskončnost.

Mislim, da se niste vdala takoj na začetku, ampak očitno ste šla čez kar nekaj preizkušenj v odnosu. To zagotovo ni lahko sprejemati in ste naredila veliko, da ste se na neki točki iz takega odnosa poslovila. Ne zato, ker ne bi bil dober partner oz. dober moški ali človek, ampak zato ker ste si od odnosa želela več in boljše. Mislim, da si to tudi zaslužite.

Ko se poslovimo iz takega odnosa, se soočamo z žalovanjem, s procesom poslavljanja in gremo čez različne faze. V eni izmed njih se tudi sprašujemo, če smo ravnali prav. Verjetno ste tudi za to odšla na pijačo z njim. Ne glede na to, zakaj ste ugotovila, da do njega ne čutite nič več, se sedaj lahko poslovite in greste dalje. Brez slabe vesti.

Srečno na vaši poti,

Eva Erpič

 

E-motion, Eva Erpič s.p. I psihoterapija in svetovanje I 041/410-843

Naivno zaupanje ni dovolj, moral bo najti Boga saj sam ne zna narediti nič na tem svetu. Verjetno je gledal že takrat ko je obljubljal. Torej varanju, onaniranju prištejmo še laži. To ni moški ki mu potem kar vrzes pozornost in zaupanje. Moral se bo sam odločiti kaj hoče. To ni tvoj problem.

New Report

Close