Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Sprememba na levem uhlju pri dojencku

Sprememba na levem uhlju pri dojencku

Spoštovani,

sin ima 2 meseca in 3 tedne. Ko smo prisli domov iz Pediatricne klinike, kjer je bil hospitaliziran za opredelitev obporodne hipoksije, sem opazila na levem uhlju krasto. Posumila sem, da bi lahko bilo kaj odrgnjeno, ko je imel namescene elektrode za eeg. Ko je krasta odpadla, se je cez cas na tem mestu pojavila, kot luska, ki je do 2. posvetovalnice za kontrolo rasti pri 2 mesecih odpadla in je zgledalo, da bo ok. Se je pa spet naredila luska oz zadebelitev (sem mislila, da se da priloziti sliko, pa ni mozno). Cez 1 teden imamo posvetovalnico, bi pa vseeno lepo prosila, ce lahko prej podate mnenje, kaj bi to bilo, ker me je zacelo skrbet (pri odraslih vem, da so lahko to predrakave spremembe).

Hvala za odgovor in lep pozdrav,

Tanja

Najverjetneje posledica poškodbe kože (elektrode), zagotovo pa ne maligna sprememba. Negujete z mazilom, namenjenim ranjeni koži.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close