Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Sprememba na beločnici

Sprememba na beločnici

Spoštovani!

Imam 2 meseca starega sina. Trenutno je povsem zdrav. 2tednoma pa sem na njegovem desnem očesu na beločnici opazila spremembo. Sprva se mi je zdelo, da je le očesni jutranji izcedek (“zaspanček”), potem pa sem včeraj videla, da gre za nekakšno podolgovato ma mehurček prozorne barve, ki je na beločnici – na črti s šarenico.

Otroka oko ne srbi, vsaj nisem opazila, da bi si oko mencal.

Kaj lahko storim?
Najlepša hvala za vaš čas! Želim vam lep in miren vikend!

Spremembo naj pregleda otrokov zdravnik. Iz opisa ni mogoče podati daignoze.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

Hvala za odgovor

Dober dan mene se nekaj zanima pred parimi dnevi se je mojemu 2 mesecnemu sinu pojavil kot nek mehurcek se na zgornji veki prilagam fotografijo. Spodaj tisto belo pa je zaspanček.

Po opisu ni mogoče sklepati za kaj gre. Slike pa ni.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

Spoštovani. Zanima me, kako se je izšlo pri vašem sinu. Imamo podobno težavo. Hvala!

New Report

Close