Najdi forum

SPREMEMBA METABOLIZMA

Cestitam tudi jaz! A je težko? jaz že en lep čas premišljujem a bi a nebi?

Kolesar razlomi to:zal mi je praznovanja?!!?!
Pa se to:mislim,da imas v sebi veliko negativne energije,nobenega upanja,potem pa to sproscam na druge,da bi se njih malo spravil v obup.No pri meni ti ne bo uspel.Glede hujsanja mi pa ne govori,da se nisem pripravljena itd.,ker sem nesrecna zaradi teze ze 13 let.Zdaj mi je pa vsega dovolj in bom shujsala pa ce se stokrat na glavo postavis!!!Ti mislis da grem vse dol samo s sportom.Ne to ni res.Vsepovsod kamor pogledam(vse strokovne knjige)pise:edino pravilno lahko shujsamo tako,da se pravilno prehranjujemo(temu dieta SPREMEMBA METABOLIZMA pravilno ustreza)in s sportom!Sport nje dodatek:pika na i.
Zdravilo za telo in duso.Ali sem morda rekla da ne bom sportala?
Vecino casa bom na steperju.Ce pa si ze taksen strokovnjak za sporte,me zanima ali mi priporocas,da naj na steperju delam taksne korake,da bo rocka prisla cist do dol(ampak to bo slo bol pocasi)al tak,da jo dam cist mal dol in lahko bol hitro gre vse skupaj.Tisti prvo se mi zdi je tak ucinkovito kot hoja,druga pa je ze bolj bodobno teku.Ven ne bom sla tekat,ker sem bom mela zdaj dost za ucit,na steperju pa to ni problema.Malo cudno pa bi bilo ce bi z zvezkom v rokah tekala okoli mesta.Ce se ne bi ze prej kam zaletela.Brez zamere in Lep pozdav

Pupa,

Nimaš prav. Želim te stimulirati, ne tako, da te hvalim ampak, da te spustim na realna tla. Jedino to je tvoje upanje. Že 13 let “hujšaš” iz razloga katerega sem ti zgoraj napisal.
Torej, ko se za nekaj odločiš daj temu visoko prioriteto in vse ostalo, kaj ne pripomore doseganju tega cilja gledaj dati v drugi plan ali izpustiti. To ti je recept za dosego bilo katerega uspeha. Ne samo pri hujšanju. Če bi se tega držala potem bi že zdavnaj shujšala.

Če želiš shujšati in taka ostati, moraš ne samo spremeniti prehranjevalne navade ampak način življenja, ki te ne bo pripeljal nazaj kjer si že bila.

To velja ne samo za tebe, temveč za vse, ki skačete od diete do diete in samo v njih vidite rešitev.

LP

Pozabil sem odgovor na praznovanja.
Kopiram tvoj stavek:”Jaz pa odlasam zaradi vseh teh praznovanbj”. Vedno se bo našel nek razlog, da prav zdaj, ni pravi čas za začetek.
In tako gredo leta in mladost mimo nas. A mi smo še vedno nesrečni, ker ne znamo jesti.

lp

kaj pa glede steperja?

Spet bom “kregan” za ta link, ampak tu je odgovor na tvoje vprašanje:

LP

Hvala za clanek

Ali si kaj telovadila?

Ja, naredila sem si poseben plan:
ponedeljek, sreda, petek – kolesarjenje cca 20 km (normalna vožnja z občasnimi pospeški).

Če je dež, vadim na orbitreku 20 min.

Ob sobotah ali nedeljah pa grem na kakšen daljši sprehod.

Pa vsako jutro delam tibetanske vaje, ampak to je bolj za mojo dušo :)))

New Report

Close