spoznavanje
Zdravo, zanima me vaše mnenje. Pred parimi dnevi sem spoznala fanta, ki sva se v trenutku ujela, na kavi sva sedela 3 ure in se pogovarjala vse možno. Res sem imela občutek, da je preskočila iskrica, v nekem trenutku je položil svojo roko na mojo, me prijel za ramo in hrbet za par sekund…mogoče je to samo moj občutek, da je bilo njemu tudi lepo.
Po dveh dneh sem mu pisala jaz da mi je bilo fino in da se morava še videti..on odpiše: bova v priliki 🙂 enako.. ravno tisto, česar me je bilo strah..na lep način se me želi znebit. V priliki pomeni ja se še bova videla…čez eno leto ali nikoli. Vaše mnenje?
Hja, žal … Okej, obstaja neka minimalna možnost, da je enostavno štorast in pač ne zna v sms pokazat navdušenja, ampak jaz se ne bi zanašala na to možnost.
Naša ocena dogodka se ne sklada vedno s tujo … to, kar si ti videla pozitivnega med vama, je bilo zanj mogoče premalo ali pa ni bilo tako dobro, kot bi si on želel. To tako pač je.
Dotiki pa pač – eni ljudje nimajo zadržkov in se na veliko dotikajo drugih. Res, ne izgubljaj se v iskanju skritega pomena, ker ga ni. Če bo pa ugotovil, da si mu vendarle všeč, se ti bo pa oglasil.
Jaz sem trenutno na istem. Nekdo mi je zelo všeč, sva kakor prijatelja in se občasno slišiva, ga pa dovolj dobro poznam, da vem, da je toliko samozavesten in bi mi odkrito pokazal, če bi mu bila všeč, pa če bi bila magari poročena in noseča. Skratka, ni olajševalnih okoliščin 🙂 C’est la vie.