Spontani splav
ne, če se normalno nazaj vzpostavi ciklus.
Lep pozdrav jaz sem 8.7. Rodila mrtvo puncko u 42 tednu nosecnosti zaradi vozla na popkovnici ….10.10 naj bi dobila cikel sem naredila dva testa oba pozitivna …16 .10 sem zacela krvaveti spontani splav ..v 4 tednu nosecnosti
Ginekolog me narocil komaj za.mesec dni na pregled ..ne.morem docakati drugo zanosotev me.je pa strah da ne bo kaj narobe ..sedaj imam plodne dneve do konc meseca ..bo kaj narobe ce bi zanosila ?? To se pravi prvi plodni dnevi po spontanem splavu
zadeva je relativno preprosta. Če vam uspe zanositi očitno ni prezgodaj.
Pozdravljeni
Februarja sem imela splav s tabletkam (DS). Ker se ni vse scistilo sem v zacetku julija šla na ambulanto histerskopijo na kateri so mi odstralni kar je bilo notri (prakticno nic). Augusta mi je gin. Rekla da lahko sedaj normalno zanosim in res 22.8.2024 sem imela pozitiven test nosečnosti. Ampak 26.8.2024 sem začela močno krvaveti torej SS (do 30.8.2024-zgledalo je kot menstruacija). 3.9.2024 sem imela pregled pri gin. In res ni bilo nič rekla pa je da vse zgleda normlano in lahko naprej delam na otročku.
S partnerjem res delava naprej na otročku in na začetku ovulacije se mi je pojavil rjav rahlo tekoč izcedek potem je izginil. Vceraj zvečer (10.9.2024) me je s spodnjem delu trebuha začeli močno špikati in spet se je pojavil rjav izcedek ga je malo a toliko da se pozna in danes (11.9.) Sem za “foro” naredila test nosečnosti ki sem ga imela doma in ta mi je pokazal pozitivno v kar sedaj zelo dvommim glede na to da je ravno ovulacija mimo,.. nimam nobenih simtomov.
Je ta test lahko realen? In pa kaj bi lahko pomenil ta rjav izcedek ki se ponavjla.
Hvala in lp
Spoštovani,
vedno znova in znova pišem, da ne morem biti razsodnik in ocenjevalec “točnosti in zanesljivosti testov nosečnosti” in vedno znova tudi zapišem, da je edini zanesljiv test nosečnosti krvni beta hCG. Torej, če se pojavi kakršenkoli dvom v izvid urinskega testa, rešitev ni “vprašaj na forumu MON” ampak je rešitev “naredi krvni beta hCG”. To ni kaprica ampak je edina tako zgodnja pot k odgovoru na vprašanje “ali sem noseča”. Sicer pa urinski test na hCG navzkrižno reagira tudi s testom za ovulacijo (LH), kajti alfa podenoti hCG in LH sta kemično enaki, le v beta enoti se razlikujeta.