Najdi forum

Spominski park Zvezdice,Postojna

Drage družine, Zvezdic, v spominskem parku Postojna
Z radostjo v srcu vam sporočam, da je park v Postojni polepšan. 
Občina oz. odgovorni, g. Milan Simčič s sodelavci, se je potrudil, da bo 15.10. še bolj svetlobno v parku.

Po pogovoru z njim vam sporočam, da lahko naročite tablice s priimkom in imenom ter letnico rojstva vašega otroka pri g. Urbanu ( 031 760 578 ) in se z njim dogovorite o nadaljnjem postopku. Vsi otroci bodo imeli enako tablico, starši pa boste lahko izbirali med graviranimi simboli ( golobček, križec, ipd.)

Pogovarjali smo se tudi o urejevanju oz. vzdrževanju parka.
Nekaj časa bo to »noviteta« za vse, zato vas prosim za strpnost in pomoč. Ker je park manjši vem, da boste družine same poskrbele, tako kot do sedaj, za odnašanje in pospravljanje dogorelih svečk, cvetja ipd.
Če se bo karkoli dogajalo oz. boste imeli vprašanje, pripombe pa se lahko obrnete tako na društvo kot na občino.

Za kakršnekoli informacije smo dosegljivi na društvu,
Hvala in naj vam srček vsaj malce zaigra ob novici, da bodo tudi vaši otroci dobili svoje ime in pravico, da so bili med nami.

Vse dobro,
društvo Solzice

Hvala vsem, ki se trudite in ste polepšali park v Postojni (tam je pokopano tudi moje dete).
Zanima pa me, če je kakšen podoben park tudi v Izoli oziroma kje so pokopani otroci s porodnišnice Izola.

Hvala še enkrat…

mama dveh angelčkov

Draga marsovka,

res park Zvezdice v Postojni se je polepšal in tako je tudi prav. Tudi moj otrok je tam pokopan.
Rodil se je letos a žal umrl je v meni. Hudo je, preveč boli samo vem kje počiva tako, da mu lahko kadarkoli nesem svečke, rožice in v parku Zvezdice poklepetam z nim.
Prihajam iz obale in kolikor vem, do danes ni še urejenega skupnega groba za mrtvorojene otroke in umrle otroke takoj po porodu. Dela pa se na temu, da bi tudi tu na obali dobili spominski park.

Marsovka sožalje ob tvoji izgubi. Če si bila v parku si videla, da se lahko naročijo tudi ploščice z imeni naših angelčkov.
Lep pozdrav.

New Report

Close