Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? spomin na mimoŠ

spomin na mimoŠ

draga mimaŠ!
Naj te spremljajo radost in sreča od zgoraj,nisem te osebno poznala sem pa ravno danes na obletnico tvojega večnega sna prebrala tvojo knjigo mavrica v pločevinki.
Tukaj si povedala vse,dala si nam moč tistim katerim se borijo in pa tudi tistim,kateri svojci in znanci se srečujejo s to boleznijo.
Nisi izgubila upanja in prav je tako,trudila si se za vsak dan posebaj,res si bila prava borka!
Tvoja knjiga je nekaj posebnega,opisana na poseben način tako življensko realno…
Počivaj v miru draga mimaŠ!

Se pridruzujem mislim in spominu na mimoŠ!
Iz njenih prispevkov sem mnogokrat jemala in dvigovala se zadnja upanja.

Tadeja**

Lepo, da je niste pozabile. Res, mimaŠ je bila velika borka.

Zelo velikokrat se spomnim mimeŠ. Skozi svoje pisanje me je ogromno naučila in vedno sem ji hvaležna, da je tako vztrajno pisala na forum. Mima je bila res velik človek in še danes mi pomaga, čeprav je več ni med nami.

Ja, tudi jaz pogosto mislim na mimoŠ … Ko sem prišla na forum kot bolnica z rakom na dojki, sem bila čisto na tleh. Po zaslugi Mimine knjige, njenih odgovorov in foruma nasploh sem se kmalu pobrala in zdaj živim bolj polno kot pred boleznijo. MimaŠ, res ti hvala. Pomagala si zelo veliko ljudem …
AjdaK

A mi lahko prosim kdo posreduje naslov knjige, ki jo je napisala mimoŠ ali pa link, kje je objavljala svoje zgodbe.
Hvala

Naslov je Mavrica v pločevinki, v knjižnicah jo kar imajo.

Lahko pa jo prebereš tudi tu na fourmu, kjer je knjiga v bistvu nastajala:

Draga Mimo, Čeprav Te fizično ni več med nami, tvoje pričevanje (Mavrica v pločevinki) potuje iz roke v roko in se dotika vseh src. Nič kolikokrat berem Tvojo Mavrico ob kateri se znova in znova zavem, koliko si bila močna kot človek in se sprašujem, zakaj je še vedno tako šibka uradna medicina.

MimaŠ, živela boš večno. Še zdaj te čutim, da si z nami. Lp tam gor med zvezdicami.

New Report

Close