Najdi forum

Ojla!

Mene pa zanima, če mi ve kdo povedat, kateri čaji, arome ali kaj podobnega povečujejo spolno slo. A se to kaj razlikuje za moškega in žensko? No, hvaležna bom tudi za kakšen druga nasvet v tej smeri!

Ne razlike ni prav nobene obsajajo tabletke ki so popolnoma naravne in so sestavljene iz rdeče paprika, ging seng in zlata čija vse skupaj je sprešano in zalito z medom. Kar se že dolgo časa ukvarjam z alternativo imam zelo pozitivne rezultate tudi na tem področju. Tabletke stanejo 3000SIT
Lahko me pokičete na tel. 070 741 040 ali pa pišete [email protected]

Bom pogledala, če bom kaj zasledila v knjigi patra Ašiča….

:))

…hehe…ne zamerit…ampak tudi tuki , mislim, da je smeh dobrodošel..:)))

…pikapolonica…kakšen nov pikapolonček……če pa to ne pomaga, pol je pa sranje…:)))))))))))))))

Za ženske pomaga masaža v predelu križa z rožmarinovim oljem, pa tudi rožmarinove kopeli. Za moške sicer ne vem, je pa poanta samo v povečanju prekrvavitve v spodnjem abdomnu.

Spolno slo povečuje izdelek Energovital, ki temelji na že tisočletja poznani naravni snovi iz Brazilije – guarani. Guarana je v Braziliji znana kot sredstvo za krepitev potence in poživitev spolnega življenja.
LP

1. službo menjat
2. najet pomoč v gospodinjstvu in (ali) varstvo za otroke
3. tabletke zamenjat s čim drugim oz. se temeljito pogovorit z ginekologinjo
4. stari naj odloži pivo in križanke, pojdita na sprehod ali v kino
5. če vse skupaj ne bo pomagalo, je pa še rešitev po Frfrinem nasvetu

In kje lahko to dobiš?

Spoštovani!
Ne bom delal reklame, ker vem in poznam kakšni ljudje so v večini tukaj in samo provocirajo, ker pač nimajo kaj bolj pametnega početi v življenju. Jim hočeš pomagati, potem pa ti vržejo naprej, da hočeš na njihov račun zaslužiti, itd. Izdelek pa se vsekakor da dobiti.
Lp. in brez zamere

Boš pa ja zaupal vsaj svoj mail ??

[email protected]

Hja v teh izdelkih so po mojih izkušnjah stvari, ki nam lahko rastejo pred nosom. Zakaj bi iskali in preplačevali guarano, če je lažje dobiti rožmarin, cimet, kak orešček, rdečo papriko in še kaj….

Brez zamere. Sem za domače stvari.

Tudi moko dobiš v vsaki trgovini ,pa večina kupuje kruh…

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Tudi moko dobiš v vsaki trgovini ,pa večina kupuje kruh…

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

ne le ženskam, tudi moškim koristi oz. dobro dene masaža z eteričnim oljem rožmarina v predelu križa in malo nižje…….. jaz uporabljam eterično olje od JUSTA – švicarska firma – naravno – koristi obema, kar poskusite

Tablete iz guarane se dobijo v Avstiji v Lekarnah.
LP

francoski zeliščar messegue priporoča šetraj in naj pikapolonček ne je preveč piščancev, vzrejenih v velikih farmah

New Report

Close