spol otroka
na eni od slik je jasno vidno moško spolovilo
Pozdravljeni!
Zanima me ali je iz slike mogoce videti spol otroka. Zal imam samo sliko iz nuhalne, kjer mi je ginekolog rekel da vidi fantka. Na morfologiji mi je osebna ginekologinja tudi potrdila, da vidi fantka.
Najlepsa hvala za odgovor!
Lep pozdrav
[attachment=0]20190918_190951966.jpg[/attachment]
Spoštovani,
na pripeti sliki žal ne prepoznam ničesar. Pravzaprav ne vem niti, kateri del plodovega telesa je na sliki, ker je presek povsem netipičen.
Spoštovani,
iz ene od slik je razvidno, da bi lahko res šlo za deklico
Spoštovani,
torej pri 14 tednih določitev spola še ni 100% zanesljiva, je pa ob dobrem vpogledu verjetnost pravilne napovedi vseeno nekje med 90 in 95%. Če vas ta podatek tako “žuli”, termin za UZ pregled lahko dobite pri meni na tel. 051 321224
če vprašate, bo ginekolog povedal, v kolikor bo videl. Če dobro vidiš in znaš, je napoved zelo zanesljiva, nič pa v medicini ni 100%.
žal portal ne omogoča več pripenjanja slik ali dokumentov. Lahko poskusite sliko naložiti v nek oblak, tu pa pripeti link tja.
Poskusim se tako. Hvala
kaže na deklico, vendar je verjetnost pravilne napovedi le do okrog 90% zanesljiva.
Pozdravljeni,
glede na to, da ste mi v 1.N pravilno napovedali spol na podlagi posnetka od pregleda nuhalne vas prosim, ce bi si tudi tokrat vzeli cas in podali vase mnenje glede spola.
Hvala in lep pozdrav.
https://1drv.ms/v/c/5c0f5865262dfc1a/Ea0AyQDXcwdKiGzudcunX5sBw7ZANUtj_grc3IsOAJBFUA
Spoštovani,
žal priložena slika ni točno po sredini vzdolžnega premera telesa, zato na sliki ni predela spolovila.
Pozdravljeni,
Prilozen je cel video, ne samo slika. Verjetno nisem pravilno kopirala povezave. Mogoce bo zdaj slo
Hvala. Lep pozdrav
tudi na skoraj 10 minutnem posnetku plod žal ni bil niti trenutek v položaju, v katerem se da s kolikor toliko zanesljivostjo napovedati spol. In priporočam, da pripeti link čim prej zbrišete, ker se v nekaj krajših segmentih prikažejo vaši osebni podatki.