Najdi forum

spol novorojenčka

Zdravo,

ker sem po naravi zeloooo radovedna oseba, sem seveda komaj čakala, da mi povejo koga nosim punčko ali fantka, in enostavno ne razumem tistih, ki nočejo to vedeti. Za me ni nič lepšega kot da že od začetka spremljaš svojega otročka in se pravzaprav počasi pripraviš na njegov prihod in njegov obstoj. In če že medicina daje možnost, da izveš ali je to punčka ali fantek toliko bolje.

Jaz sem se s Petro pogovarjala še ko je bila v trebuščku, prav po imenu sem jo klicala in mislim da tudi to nekaj pomeni za kasneje. Po moje so nekateri starši v strašnih željah da nosijo en spol in ko ob rojstvu dobijo drugega silno razočarani, tako da je po moje bolje, da izveš takoj ko je to mogoče in se nato pripraviš…….

Nives živio, me veseli, da si se oglasila, sem že mislila, da se ne bova več slišali pred mojim odhodom na porodniški dopust. Kaki si, a je kaj novega?
lep dan ti želim

Živjo!

Na tej strani sem našla eno zelo zanimivo tabelo, za določanje spola dojenčka. Pri mojih izračunih je pravilno določila spol.

http://med.over.net/klinicne_stroke/porodnistvo/članki/za_nosece_mamice.htm

Sporočite mi, če je tudi vam pravilno napovedala spol dojnčka!

Po tej tabeli bi bila jaz Morski fantek :). Je pa vseeno zabavno primerjati in ugotavljati.

New Report

Close