Najdi forum

spodnje perilo

mene pa zanima kaksno perilo je tipom všeč. pa če ga sploh opazite.

lp

OJ! Pa še kako ga opazmo. No saj jz ga! NOrmalno da so mi tangiči ušeč(komu pa niso)! Ni mi pa lepo če ma recimo pička belo majčko, pol pa črn modrc uspod! To men ne zgleda ql. Sej zato so recimo izuml več baru modrcov. Za pod plavo plave pa te varjante!! Pa pod majco se more čim bl vidt. Hudo mi je če ma čim tanšiga! Če se zastopo!
To je moje mnenje! Aja pa kupujte une k majo čim laži za odpet, da se ne bomo zajebaval še s tem:)) JOKE! ENJOY!!

DOLGE GATE FÜR IMMER!!!!

piki je pisal/pisala:
>
> mene pa zanima kaksno perilo je tipom všeč. pa če ga sploh
> opazite.

Je to provokacija? 🙂 Seveda se opazi. Različne barve pomagajo in vse kar pripomore domišljiji.

ha…pomoje majo raje tisto spodaj…pod perilom!!!bye

Khmmm…prav imaš

Lahko je govort, da je lepo imet za pod vsako barvo obleke drug modrcek in spodnje hlacke… a pa fantje sploh veste kolk to stane?! En komplet je okrog 7000 – 9000. To je pa kr neki…
Mene najbolj razkur, ce mi kdo rece: “A spet mas ta modrcek?” Ja HALLO ene 9 kompletov ze imam, ampak tolk bogata pa nisem (in tud vecina drugih ne) da bi imela vsakic kej druzga.

Tanja se cist strinjam s tabo!
Men je tud fant ze ene parkrat omenu zakaj nimam to pa to, pa se to. Pa sm mu rekla, da je to drago in glede na to da sm studentka ni glih denarja za take stvari, ker res prevec nanese, in ce hoce da mam kej tazga nej mi kr on kupi in seveda do zdej nisem se niti ene stvari dobila od njega – al mu je nerodn kupit al je pa ugotovil, da je res drago.
No sej, ko bo pa sluzba se bo pa to stanje na tem podrocju zeeloo izboljsalo (to bo enkrat drugo leto).

Punce, mislim, da je kakšne tri modrčke in tri tangice kar dovolj!
Samo mal kombinirat je treba, enkrat modrček, drugič brez in tako naprej!
Kaj ni res?

…niso povsod tako dragi ves- ze za 5000 sit dobis komplet iz dobrega materiala in nasploh ok (ojačan, podložen modrc itd.) pa tud za manj ga dobiš dobrega s to razliko, da modrc ni podložen. je pa relativno kaj je dobro, js mam ful kompletov, z rozcami pa kvadratki,… pa za nobenga nisem se dala vec kot 5000 sit- tud js nimam dnarja- sm se studentka, se je pa treba mal znajdt in mal prebrskat, pa namesto v centru mesta v najboljsi trgovini kupit kje zunaj mesta… vse se da ce se hoce!!

lp 😉

Ok jz nism reku da morte met recimo 10 različnih baru! Recimo če je bela majčka pol men ne zgleda ql če je črn modc! Če je pa recimo pod plavo črn me ne mot tok! Sam da ni tko iztopajoče. ker vem da je drago!! sva šla enkrat s babo mal po BTC-ju in sva zame in zano gledala vse tud spodnje petilo(boksarce zame pa tangice pa modrčke zanjo) in je res drago!
Maj pa morte tud za barvne kombinacije poskrbet!
AJDE!!!

Dolge gate pa še žabe povrhu…

Kar se tiče barv: če se ne motim, je bila lani in predlani modna zapoved kontrastov, se pravi črn modrček pod belo majčko, pa bel pod črno, pa roza pod modro… Še posebno, če gre za majčke z naramnicami in se, jasno, vidijo tudi naramnice od modrčka.
Za letos pa ne vem, se mi zdi, da je že out.

kaj pa čipke? pred vsem to me zanima kolkim fantom so všeč.

najbol da se enkat padalca oropa pa se s padala sesije boksarce pa ce kej materiala ustane se tangice…eh sej ne rabis velik materiala 😉 pa se cist pocen bi prslo…

Majčkene hlačke, ali pa brez. Pomembna je muca, lepo obrita, ali pa s čopkom. Saj hlačke se itak da dol.

bele obtisnjene hlace in črne tangice

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close