Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? splošni zdravnik

splošni zdravnik

Zanima me, če mi lahko kdo predlaga kakšnega vredu splošnega zdravnika/zdravnico v Ljubljani, ker res ne vem koga izbrati. Ali morda kdo pozna katerega od splošnih zdravnikov v ZD Moste?

Najlepša hvala za odgovor.

Vglavnem imajo vsi dobri zdravniki že popolnjen list pacientov. Slabi so pa še vsi prosti. Tudi jaz iščem splošnega zdravnika.

NE priporočam pa: Dr Jurkovič iz ZD Center/Metelkova (ima še prostih mest in je total neučinkovita pri zdravljenjih, žal sem njen pacient). Skratka AVOID.

Če najdeš kakšnega dobrega prosim napisi.

Spoštovani!

Število registriranih je le eden izmed kazalcev, ki naj vas vodi. Tako kot smo zdravniki vseh sort, ste tudi bolniki vseh sort in včasih nastajajo izjemne kombinacije in te štejejo. Poskusite pri nekom in če ne bo šlo, po enem letu mirne duše zamenjajte. Saj tudi na princa iz sanj ne boste čakali do menopavze, ampak boste koga preizkusili že prej.

Ko pa sprešujete, morate vedeti po čem sprašujete: ali iščete pogovor, hitro napotnico, hiter recepte, ustrežljivost pri vsaki vaši muhi, veliko laboratroijskih preiskav, milino, ostrino, agresivnost, popustljivost. Ni vsak za vsakega. Tudi jaz ne zmorem z vsakim, ljudje pa z mano prav tako ne. ne iščite idealnega, bodite praktični. V odnos pa morata vložiti oba.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

New Report

Close