Najdi forum

Špikanje

Včeraj sem naredila test in hura!! Noseča sem. Sem noseča manj kot tri tedne, prvi pregled imam 5. decembra. Me pa močno špika v spodnjem delu trebuha. Ali je to nevarno. Opazujem tudi, če imam na hlačkah kakšen rjavkast ali krvav izcedek, ampak ni nič. Šikanje je je podobno tistemu, kot pred menstruacijo. Kaj menite?

UUU cestitam! Welcome to the club :)))
Glede spikanja pa mislim, da ni nic narobe. Tudi mene je na zacetku spikalo, zraven pa so me spremljale tiste nenavadne bolecine v spodnjem delu trebuha. Zdej smo ze v 15. tednu in vse je ok.
Tudi tebi zelim lepo nosecnost, brez tezav.

pazi nase in svojo pikico

lp, teja

Čestitam za nosečnost in ti želim lepo nosečnost.
Špikanje v trebuhu je tudi po mojem mnenju normalno, pri meni je bilo prav tako.
Glede krvavitve je pa tako, da je tudi verjetno normalno (veliko punc še krvavi ob menstruaciji), če pa te bo zelo bolelo v spodnjem delu trebuha, povej to ginekologinji po telefonu in te bo naročila prej na pregled, da izključi izvenmaternično nosečnost.
Vse te probleme sem imela tudi sama in sem sedaj noseča 16 tednov.
Lep dan!

Lep pozdrav ********************************************** Če želite, da bi bili vaši otroci bistri jim pripovedujte pravljice. Če želite, da bi bili še bistrejši, jim pripovedujte še več pravljic. Albert Einstein

Čestitam,
kljub temu da te ne želim strašit, lahko pomeni špikanje in izcedek tudi grozeči splav – malo prebrskaj Pušenjaka pa boš videla. Jaz bi na tvojem mestu v 6 tednu, ko se že kaj vidi šla na UZ.
Upam da bo vse OK

Čestitam!!!

Mene je skoz špikalo prve tri mesece… pa sem o tem na tem forumu že pisala v detajle, se mi ne da še enkrat… malo prebrskaj. Drugače je to normalna zadeva ker se raztezajo vezi in maternica…. men je G rekel da če ni v kombinaciji z vročino in krvavitvami ni nič hudega…. upam, pa da si te bolečine omenila ko si se prijavla na pregled.

LP

New Report

Close