spet sama
fant me je po dveh letih psutil pred 2 tednoma…najprej sva bila prijatelja, nekaj tudi skupaj,da bi bilo obema lazje…zdaj po dveh tednih, pa sva se cisto skregala in meni se bo zmesalo, ze tako sem tezko sprejela,da sva koncala.
Vceraj je bil z druzbo zunaj in seveda so se napili.
Do njega je prisla neka zenska in ga zacela osvajati in on ni ostal hladkokrven, ampak se je pogovarjal, priznal je tudi, da mu je bila simpaticna.
In jaz sem rekla, da to nic nedolzno, ker ce ne bi ibl zaintereresiran, bi sel vstran, on pa se brani s tem, ce se niti pogovarjati ne sme…in meni se je zaradi vcerajsnega dogodka zmesano….v meni je toliko jeze, da se vsa tresem in ne vem, kaj naj naredim…poskusam razumeti to, da se je pustil osvajati samo zato, ker je lep obcutek, ce si nekomu vsec, ampak tega ne morem sprejeti…ne morem se umiriti in nujno potrebujem storokovno mnenje, da me preprica, da ni nic slabega v tem…ker sva se zdaj tako skregala, da se noceva vec videti, cisto sem ga zasovrazila…zdaj imam se maturo in se sploh ne morem uciti…vse mi polzi iz rok…ne morem vec, ne znam sama naprej…psihologinjo imam komaj cez 2 tedna, ker prej nima casa…ne vem, kaj naj…sem namrec obsedena on bolestno ljubosumna…znorela bom…prosim pomagajte!!!!
hvala
Spoštovana Obsedena,
pišete, da vas je fant pred dvema tednoma pustil, potem pa mu očitate včerajšnji pogovor z drugiom dekletom.Če sta šla vidva narazen ima do pogovora z drugimi vso pravico, ki mu je vi ne morete kratiti.Nekaj povsem drugegega pa je, če se nista povsem razšla, loatudi potem si z ljubosumjem le škodite.namesto, da bi z odločnim a mirnim pogovorom zavzeli spet mesto ki vam pripada ( prva in edina), ste z očitki za nazaj podrli še tiste vezi, i so obetale spravo.Vsekakor vam ni prijetno , vendar vam bo bistveno bolj, če bo šlo kaj nrobe še pri maturi.Če boste sami, vam bodo misli nenehno uhajale k ( še ne?) minuli zvezi, zato bo smiselno, da o maturitetnih temah na glas razpravljate s sošolci in znanje medsebojno preverjate.Tako boste prisiljeni slediti temi,učvrstili boste svoje znmanje in vaša čustvena situacija bo manj bolela.