Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje spet prebujanje ponoči

spet prebujanje ponoči

Pozdravljeni!
Moj 3 mesečni sinček je že lepo prespal od 2 meseca celo noč( spal je od 23 do 6h) sedaj 2dni zapored, pa se je začel prebujati ob 2h, 4h, 5h. Ponoči ga samo malo pobožam po hrbtu in spet nazaj zaspi. Ali je to početje v redu ali bi ga morala podojiti? Naj povem, da na teži že od rojstva odlično pridobiva in ima na današnji dan že 8,7kg.Je pa res, da je začel čez dan bolje spati, prej pa ni spal čez dan skoraj nič.
Zdi se mi, da se prebuja zaradi sanj. Ali je možno, da ga nosi luna?Danes je namreč polna luna. Lp hana
Hvala vam v naprej za izčrpen odgovor. Res ste enkratni in dobrosrčni.

Draga Hana,
lepo pozdravljena. Ojoj – luna? Hm, moja sodelavka, ki je zagrizena astrologinja bi temu pritrdila. Številne znanstvene raziskave pa te povezave ali potrjujeo ali zanikajo. Komu torej verjeti? Sama pa razmišljam malce drugače in pravim, da je tudi Luna lahko kdaj za kaj kriva, he, he… Zakaj pa ne? Će je kriva za plimo in oseko je pa morda kriva tudi za nočno spanje naših otrok ali stanje mlečne zaloge (plima, oseka), kdo bi vedel kaj je res…

Ker vaš sinček lepo napreduje in ker se ponoči pomiri ob vašem božanju – je to torej čisto OK. Prijetno cartanje še naprej!

Prijazen pozdrav! Karmen Mlinar, svetovalka za dojenje pri La Leche League International <http://www.dojenje.net>

New Report

Close