Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Spet nič…

Spet nič…

Drage punce!

Čeprav zunaj sije sonce, je pri nas doma črn dan. Po treh neuspešnih letih “delanja” otrok, je mimo še en ciklus, ko se spet ni izšlo po najinih načrtih, čeprav zdaj zdravstveno menda ni več razloga, da ne bi zanosila. Moja diagnoza je endometrioza, ki je bila sanirana z laparoskopsko operacijo, ostalo je OK. Ginekologinja me v septembru pošilja v postopek IVF, če se v naslednjem ciklusu ne zgodi čudež. Kar naprej mi hodi po glavi – samo še mesec dni časa imaš in nič več… Vem, da ni vse tako črno kot se zdi, pa vendar mi je lažje, ko tako “pojamram” še vam. Brez zamere, res ste najboljše punce na svetu. Pa srečno vsem na poti k novim zmagam!!

Lepo se imejte, Mateja

Ja te cisto razumem, ko ves da spet ni bilo nic!
Sem nekako v podobnem polozaju kot ti sedaj septembra ali oktobra grem na 4.postopek ivf-icsi in raje ne mislim se na to kaj bo treba spet skoz dat!

Ti pa kar pojamraj zato pa je ta forum, kajne?!

Tudi jaz tebi zelim veliko srece v naslednjem ciklusu,

L.p,Bianca

Bom držala pesti, da bo tokrat uspelo. Saj poznaš tisto, da gre v tretje rado, v četrto pa zagotovo!!!!
Upam, da boš čimprej sporočila lepo novico.

LP, Mateja

Ko bi te le Bog uslišal, Mateja!!!!!!!!!!

Tudi jaz vama bom držala pesti in verjetno še katera iz tega foruma.

Lp
Jana

Mateja, kaj se tako bojiš umetne oploditve ? To ni nič strašnega in težkega, Na to glej kot na eno od možnosti, da prideš do otroka. Verjemi, izplača se in sploh ni težko. Dobro boš poplačana. Sama sem šla skozi to 6x in bi še v nedogled.

To je res lepo slišat! Saj se pravzaprav ne bojim IVF, le vseskozi se mi zdi, kako je življenje nepravično. Zdi se, da imamo težave na eni strani tisti, ki ne moremo imeti otrok, na drugi strani pa so tisti, ki jih imajo, pa si jih ne želijo. Sicer pa sem prepričana, da so zato naši otroci najbolj zaželjeni otroci na svetu in da so vredni vsega hudega, kar nas doleti na poti do starševstva. Vesela sem, da je med vami veliko takih, ki delimo enako mnenje, mar ne?

Lep večer vsem in pridno opravljajte domače naloge!

Mateja

New Report

Close