Najdi forum

spermiogram

Pozdravljene.

Če ima katera ali kateri od vas izkušnje s spermiogram naj mi pomaga.
– kako dolgo se čaka na odvzem
– ali lahko spremljam moža ali to opravi sam
– kako dolgo prej ne smeš imeti spolnih odnosov
– kdaj je izvid
– kolikokrat in v kakšnem časovnem razmiku se preiskava ponovi če ni vse v redu

Prosim za vaše nasvete.

OJ

Lahk ti povem kako je bilo pri meni
glede čakanja se več ne spomnim , mislim pa da ko sem se prijavil da je bil
datum kaj hitro na vrsti.
Splolnih odnosov ne smeš imeti cca 2-3dni , mora biti zadržan, nč na roke pa to ….!!!
Zravn pa ne vem če boš šla, saj nima smisla , lahk ga počakaš v čakalnici, on gre
pa notr v eno kabino si ga vrže na roke pa zlije v eprueto , odrpe okenček in postavi eprueto ven in gre ….
Izvidi so pa čez kak teden ….
Tako to laufa, morem priznat nič kaj prijazno ni ko sediš na tisti klopci v kabini in se trudiš, ko bi vsaj kakšno revijo imeli – nič samo domišljija!

LP

Saj najbrž lahko kakšno revijo s sabo vzame, ne? Tega moškemu v taki situaciji najbrž ne bi nihče prepovedal. Če pa tega prej ne veš, pa je potem žal prepozno, ko si že tam, na klopci.

Hvala za tvoje izkušnje.
Zanima pa me še, če si opravil kakšnen razgovor z ginekologom ali andrologom pred postopkom ali samo oddaš spermo in nič drugega.
Kako dolgo se postopek ponavlja če ni vse v redu.

Hvala še enkrat.

Pred postopkom ni pogovora z ginekologom. Mene je v bistvu poslala ženina ginekologinja. Po izvidih opraviš kratek razgovor z ginekologom, pove ti kakšno stanje je s tvojim semenom. V mojem primeru je samo kratko povedal, da je vse v redu in da bo izvide poslal ženini ginekologinji. Tako da kaj več ne vem, kaj bi bilo če ne bi bilo v redu itd….

Glede revij je pa tak; mal čudn bi zgledal da hodiš po bolnišnici s kakšno hudo revijo v roki……. sej ni problem verjam da ne ……..

New Report

Close