Sosedje provocirajo
Pomoč za nasvet:
imam sosede, ki ne vedo kako bi provocirali in namerno nagajali.Poiskušali so že z vsemi “forami”, pa sem probala z lepo besedo in kasneje, ko to ni zaleglo z ignoriranjem.
Pa tudi to očitno ne pomaga. Nekaj časa je bil mir- prav vesela sem bila, a očitno je bilo to samo zatišje pred ponovno nevihto.Živim v pritličju in mi že nekaj časa parkirajo motor( na občinsko javno dobro )in to prav pod moje okno od spalnice,kjer v vsakih urah ropotajo popravljajo vžigajo in spuščajo benzin, da mi je to izredno moteče. Nekaj časa tega motorja ni bilo, evo danes pa spet in pokrili so ga z plastično ponjavo z kovinskimi zakovicami.Danes pa je napovedana burja in ta ponjava bo šušljala in bila moteča ponoči,letela in povzročala škodo na mojem avtu, ki ga imam parkiranega pod svojim oknom.(Naj omenim, da imajo sosedje tudi možnost parkiranja pred svojo hišo na javnem dobrem), a ker so že od nekdaj zainteresirani prav za ta prostor, kjer sama parkiram, mi nagajajo in provocirajo z vsemi možnimi prijemi, samo,da bi dosegli, da bi se sama odmaknila in bi tako na eleganten način prišli do želenega.
Beseda ne pomaga, ker pravijo, da je to javno dobro in lahko tudi oni parkirajo.Da res je , toda ne ,da sosedom nagajajo in povzročajo motenje.večni odgovor je tudi ,da naj pokličem policijo. Mislite, da bi kaj dosegla?
Zakaj obstajajo taki ljudje, da grenijo življenje drugim?
Pozdrav
Najprej Srečno in zdravo in predvsem brez težavno leto ti želim.(dede)
res imaš prav, kar predlagaš, a ko se jaz pripeljem z mojim “uporabnim avtom” pred parkplac in hočem tistega starega preparkirati, pride soseda, ker je 24 ur na oknu in samo čaka , da nagaja, ker je v penziji in vsi njeni doma, dokler jaz preparkiram, se oni še prismučajo s svojim avtom.Tako, da bi bila ta varianta???? V ulici skoraj ni prostora edino, če čakam, da kdo od sosedov odpelje…
lp