Sončnica si dobila M???????
Doroteja, ti si faca! Pa kako, za boga, folgaš spremljati vse nas? Ja, prav občudovanja vredno!
Kako si sicer? Kako kaj Tadejček? Upam, da že špila nogomet.
Jaz sem tam okoli O. Bomo videli. Sicer sem pa že čisto navajena na te k… M. No, sedaj je v igri še Klomifenček, tako, da imam recimo malo več upanja.
Čau!
Doroteja, kako lepo, da tako skrbiš za nas!
Na žalost je ta nezaželjena M. prišla včeraj. Sem se hotela oglasit, pa sem bila preveč slabe volje.
Ampak, tako kot pravite, potrebno je gledati naprej in upati na najboljše in na ta način upam (pravzaprav sem prepričana!), da se bomo tudi mi kdaj veselile ob pestovanju kakšne male stručke!
Kako pa ste kaj? A vas kaj daje vreme?
Uživajte in en lep pozdravček od sončice!
Tajči saj veš, da moram skrbeti za vas bodoče mamice. Hopla vi kar skačite, da bo kar juhejjjjjjjjj………. Moraš velikoooooooo skakati po možnosti z omare pa na posteljo he he he……… Pri meni je bilo vseeno ali skačem ali ne, je pač morala medicina pomagati pa kaj češ tako je………… Hopa ruka delo na veselo……..
Lep pozdrav in, da si drugi termin na mesto K**** M. pisala, da si noseča velja?
Doroteja
Sončnica šloda, da si dobila k****** teto iz Amerike kurc, če ti ne prinese zlati zaklad. Saj bo boš videla, da drugi termin samo moraš skakati kot Tajči hopa ruka……….. Ne pozabi, da moraš noge fulllllllllll v luftu držati pa booooooooo……
Nič sekirati bo prišlo pozitivno nepričakovano…….. Se bomo skupaj veselili jupiiiiii.
Lep pozdravček
Doroteja
Taja aja še moj Tadejček je uredu kar špila nogomet, če se bo vrgel po očetu ne vem, če bo znal žogo primiti v roke he he he. Moj mož je anti športnik zato sem tako napisala. Drugače je pa kar živ in to precej. Če se malo več prepognem me že opozarja, da mu tako ne odgovarja he he he…… Sedaj sem že v 23 tednu nos.
Če sem ti odkrita zelo teško mi je v tej nosečnosti, ne vem vse mi gre že na živce tako, da komaj čakam za rodit. Še kmalu pa booooooooooo………
Tako ne pozabi skakati in samo skakati velja?
Lep dan še naprej
Doroteja
No, hvala za vse nasvete, Doroteja! Hja, saj skačemo. In to tako, da se mi že lulčki prikazujejo v sanjah, hahahahahahahahahahah!
Ampak, kar je preveč, je pa preveč. Sem že zmatrana od skokov. Bomo videli. Kar smo naredili, smo po moje naredili. V sredini naslednjega tedna ali pa proti koncu bo vse jasno, hahahaha.
Tadejčka pa počohaj še namesto mene. Pa kakšen sladoled mu kupi, no!
Zdravo Miranda
Veš, da nate tudi večkrat pomislim saj boš ja bodoča mamica. Vsekakor in to čim prej boš videla, da bo nepričakovano prišlo. Samo skači kot Tajči he he he……
Ne pozabi noge drži fullllllllll v luftu pa povšterček pod ritko, pa po odnosih drži noge skupaj vsaj pol ure, ne takoj skočiti pod tuš boš videla, da bo uspešno. Drugič boš pa napisala jupiiiiiiiiiiii saj je res sem skakala kot smešana in držala noge v luftu kot je svetovala Doroteja he he he………. Res ženske vsaki privoščim, da čim prej občutite pikico v vašim trebuščki. To leto je plodno ne pozabi Miranda boš videla, da drugo leto tega meseca boš že zibala juhejjjjjjjjjjjjjjj……….
Želim ti, da ti trebušček začne počasi rasti.
Lepo se imej in lep pozdravček
Doroteja
O Tajči praviš, da naj privoščim sladoled mojemu Tadejčeku. Kot, da bi vohala pojma nimaš koliko jaz sladoleda pojem, da bom vsak čas počila od samega sladoleda, ful ga rada jem. Na dan pojem neverjetno po 10 kepic, časna beseda. Z možem greva v Trst v familo in tam imajo poceni tiste velike sladolede po 1,5kg tako, da nakupiva po 4,5kg sladoleda in ga imam za nekaj dni, ker sem bolj požrešna na sladoled ga kar hitro zmažem he he he…… V nosečnosti se mi samo lušta sladoled in veš še kaj, ker prej sploh nisem jedla. To so gobice pa kikiriki in sadne jogurte. Sedaj kupim po pol kilogramov šampinjonov in si jih lepo naredim in gasa grem jesti hi hi hi……… Kako se mojemu sineku smeji, ko jem…..
Do 4. mes. nos. se nisem zredila niti za eno deko sedaj pa v dobrem mesecu dni sem se zredila za 6,5kg kar veliko a ne? Sedaj pa se mi je apetit odprl prej, ko sem šele zanosila pa celo dopoldneve nisem nič jedla in nič mi ni pasalo, bruhala pa nisem. Mislila sem, če bo šlo tako naprej, da se ne bom redila ne vem kaj bo, saj sem omenila gin. pa pravi, da mi nič ne manjka, da imam zaloge že od prej he he he……. Ne misliti, da sem debela nisem ampak bolj drobne kosti imam, in sem vedno imela 67,5kg. Naj ti pove Ajdica, da nisem debelušček Ajdica ve, ker sva se osebno že videli a ne Ajdica daj besedo noooooooooo………
Malo heca mora biti kaj ne…….. Želim ti, da mi poveš čez 14 dni, da si noseča pa me ne briga kako in kaj jupiiiiiiiiiiiiiiiii…………. VELJA??????????????
Samo skači in skači in noge v luft pa boooooooooo………..
Lep pozdravček in veliko veselja pri skakanju hi hi hi
Doroteja Če želiš pusti mi tvoj e-mail pa ti osebno pišem velja?
Čao
Koooook sladoleda ponjamsaš? Ja, dobra si! No, sicer pa je očitno tudi Tadejček že pravi sladoledoman in požerušček.
A sem nesramna, če te vprašam, kako kaj tvoja hčerikica? Nikoli nič ne napišeš o njej. Sigurno je v obdobju, ko jo razganja. Kako pa ona gleda na tvojo nosečnost in fullllllllll mlajšega bratca?
Ja, bi bilo lepo, če bi lahko vriskala čez 14 dni. Ampak imam tak filing, kot, da me že goni PMS. Bradavice na joškicah me že bolijo. O naj bi bila pa 16. ali 17. dan (poned. ali torek). Imam ful kratko dazo rumenega telesca, tako, da sploh ne vem, kaj lahko pričakujem. Po eni strani hrabro upam, po drugi strani pesimistično obupavam. Ma, kaj jest vem! Saj bomo videli.
Zaradi kil se pa ne sekiraj. Uffff, kdaj sem jih imela že jaz 67 ??????? Ne pomnim več! hahahahaha!
Hojla
Če si še vedno tok elegantna kot si bila takrat in če upoštevam še nosečniški sij, se mora tvoj možek prav bat, da mu nebi kdo ženskico speljal, a ne?
Doroteja, četudi si se zredila za 6 kg si po moje še vedno lušna. Poleg tega se ti pa že mora kakšna kila poznat, saj si že kar noseča. Ti kar pridno papaj sladoled – nič bat:)))))))))))
Veš, res bi bil že čas, da se ponovno vidiva, da bi lahko pobožala tvoj buši, pa Tadejčka not.
Pozdravček na Primorsko