Najdi forum

Naj povem, da imam ženo 10+let in otroka katere imam zelo rad. Ampak ONA je k nam v službo prišla par mesecev nazaj. Lepa, prelepa, uglavnem skoraj popolna. Karakterno sva zelo podobna. Je zasedena že par let, ampak nenormalna kemija obstaja med nama. Šef naju redko piše skupaj, ker se preveč dobro razumeva in ga to moti(ljubosumen???). Med nama ni prišlo do kakšne prevare ali karkoli podobnega, ampak je ne morem izbiti iz glave in dobil sem občutek, da sem tudi jaz v njeni glavi. Kadarkoli lahko zamenja izmeno da skupaj delava, to naredi pod pretvezo, da rabi urejat neke privat zadeve. Jezen sem nase, ker imamo lepo življenje in finančno dobro stojimo, ampak enostavno bi vse pokvaril, za lep vikend z NJO. Ne vem kaj naj naredim, srce mi bo razneslo od vsega skupaj. 99% časa mislim na njo. Resno razmišljam o prevari, kar me žalosti in jezi. Najraje bi se pretepel

Če boš naredil ta korak … ni več poti nazaj. Ko enkrat prevaraš, se ti vsa naslednja skrivna srečanja zdijo lažja in zelo težko prekineš. Tudi če te žena ne dobi, se kar naprej sprašuješ, kako naprej, milijon vprašanj, kako živeti … skratka pekel! Ki ni vreden par sladkih uric v postelji s sodelavko.

 

Zberi se, pelji ženo na romantično večerjo, pojdita sama nekam za vikend …

JezenNaSebe- pazi kaj si želiš…lahko se uresniči (in potem ti bo žal).

Lahko se oglasim kot prevarana žena, katere (bivši) mož pa je storil ta korak, o katerem ti sedaj fantaziraš… z vzgojiteljico najinih otrok. Hrepenenje je bilo tako močno, da si nista mogla pomagati in sta v času korone šla v afero… ko sem izvedela me je sesulo, od tega je leto in pol in še vedno se počutim kot da me je razbil na milijardo koščkov. Medtem sva se ločila, tudi tista ženska se je razšla s svojim partnerjem…

Kakšne posledice je to pustilo pri meni? Ni nama samo uničil zakona in razbil dve družini in vse kar mi je bilo sveto. V meni je njegovo dejanje pustilo takšno razdejanje, da boš težko razumel… občutek popolne razvrednotenosti, kot da sem po vsem, kar sem naredila zanj in za družino, vredna manj kot stare gate, ki jih zavržeš in si kupiš nove… S takšnim dejanjem mi je vzel tudi vso veselje, ne verjamem in zaupam več ljudem in v njihovo iskrenost, zaprla sem se vase, vzel mi je upanje v lepo in ljubečo prihodnost… če vsaj malo spoštuješ svojo ženo, ji prosim ne naredi tega. Moj sedaj bivši mož bi ti rekel, da ni vredno (vsaj tako je priznal svojim prijateljem). Ko ga sedaj pogledam je kot zombi. Ni prizadel in šokiral le mene, ampak tudi svoje starše, otroke, skupne prijatelje in sedaj ga to dejanje še vedno spremlja kot senca. Imela sva lep in ljubeč zakon, ampak on je hrepenel po ognjemetu…in ga tudi dobil.

Otroci so razdvojeni, zmedeni, čeprav skrivam solze in žalost pred njimi in se res na vse pretege trudim, da jim ne bi nič manjkalo. O njihovem očetu kljub vsej žalosti in razočaranju govorim spoštljivo in jih spodbujam naj gredo k njemu. Ker so še razmeroma majhni, jima tudi še nisva povedala za vzrok najine ločitve, bodo že izvedeli ko bo čas.

Torej s tem dejanjem uničiš praktično vse okoli sebe… kaj ti naj rečem, upam, da je res vredno. Pa pomisli na to, kako bo v službi, ko se bo razvedelo.

Vse dobro vam želim…

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 8985, 12.06.2022 ob 22:37

Če boš naredil ta korak … ni več poti nazaj. Ko enkrat prevaraš, se ti vsa naslednja skrivna srečanja zdijo lažja in zelo težko prekineš. Tudi če te žena ne dobi, se kar naprej sprašuješ, kako naprej, milijon vprašanj, kako živeti … skratka pekel! Ki ni vreden par sladkih uric v postelji s sodelavko.

 

Zberi se, pelji ženo na romantično večerjo, pojdita sama nekam za vikend …

Se popolnoma strinjam z napisanim. Če prevaraš, nikoli ne boš mogel popraviti… ni kosila brez plačila. Žena vedno izve… tako ali drugače. Ne ravnaj nagonsko… bodi Moški in ostani zvest svoji družini. Ali v prevodu… nisi razvajen froc, ki cepeta pri sladoledarju zaradi kepice jagodnega sladoleda. Res je… sfockaj se in se zberi!

Kaj pa, če bi ti najprej razmislil kako je s tvojo sedanjo zvezo, se vsedel skupaj s svojo sedanjo partnerico in se pogovoril kako naprej v sedanji zvezi (ker očitno ti tu nekaj manjka, če gledaš okrog za drugimi). In če ugotoviš, da v trenutni zvezi ne gre več, se najprej loči in si potem daj duška s sodelavko. Iz svoje izkušnje ti povem, da prevara hudičevo boli in je precej bolj ponižujoča kot ločitev. Če spoštuješ svojo partnerko, ji ne naredi tega. Bodi raje iskren in se spoštljivo in pošteno razidi, kot da ji zabiješ nož v hrbet in jo zahrbtno prevaraš ter se delaš norca iz nje. Po mojem si tega po desetih letih skupnega življenja in treh otrocih res ne zasluži. Pa srečno!

Ja tudi moj bivši se je zapletel s sodelavko, rezultat…ostal je brez obeh, v službi en kup problemov, upam, da je bilo vredno.

New Report

Close