Najdi forum

ali gre kdo v mesecu oktobru vrehabilitacijski center soča?

Sem vam odgovorila na forumu nedonošenčki.

LP Marina

Oprostite Martina,

saj niste edini. Mogoče je še kdo drug, ki gre v Sočo pa forum nedonošenčki ne obiskuje!

Naši SRČKI so pravi "borci" dajejo nam zgled, kako se boriti za življenje! Lep pozdrav, Mateja

Marina,
V kolikor želite, da objavim vaše pismo oziroma odgovor, ga boste morali napisati znova. In to v bolj spoštljivem tonu.
Mogoče še nekaj:
1. vsakomur se zgodi, da v svojem odgovoru nenamerno »zatipka«. Prepričana sem, da se prav tako zgodilo z vašim imenom.
2. Forume bere in nanje odgovarja veliko število ljudi. V kolikor želite, da je vaš ogovor ali mnenje dosegljivo samo določeni osebi, lahko z njo komunicirate preko e- pošte.

Lep pozdrav in lep dan, Petra

Pošlji oblikovano (27-09-06 22:26)

Lep pozdrav in lep dan, Petra _______________________________________ Bolečina ni nič manjša, samo s časoma se naučiš živeti z njo. Cmok v nebesa, tvoja mami

Pozdravljena Petra

Žal ste moj post drugače razumeli kot sem ga jaz napisala in tudi nespoštljiva nisem želela bit do nikogar.Mislim pa da tudi Matejin komentar ni bil na mestu in verjetno potem takem P&D obiskuje tudi forum nedonošenčki,kajti drugače nebi tam tudi napisala posta.Tako da če smo realni tudi Matejin odgovor ki je bil namenjen meni ni bil ravno na mestu.Pa kot sem zapisala nisem hotela bit do nikogar nespoštljiva.Sicer sva pa se z avtorico tega posta tako našli preko maila.

LP Marina

Gospa Martina,

V čem pa je bil moj odgovor nespoštljiv do vas?

Če ste na forumu nedonošenčki že odgovorili P&D, zakaj pa ste ponovno tu?

P&D mogoče išče še koga drugega, kateri oz. katera bo šla v Sočo.

Naši SRČKI so pravi "borci" dajejo nam zgled, kako se boriti za življenje! Lep pozdrav, Mateja

Gospa ali gospodična Mateja.
V mojem postu ni bilo napisano da ste bili nespoštljivi.Če sem odgovorila na forumu nedonošenčki še ne pomeni da potem takem nebi smela odgovorit tudi tukaj?Nevem zakaj vas to moti,ko pa je moderatorka potrdila in objavila moj odgovor.Sicer pa je ta forum namenjen ravno temu-da se izmenjavajo izkušnje in da nam Gospa Petra pomaga z svojimi odgovori.
Očitno sem se javila samo jaz da grem ta termin v sočo in nevem zakaj bi lahko samo katera oziroma kateri drug odgovoril,jaz pa ne.Če vas osebno kaj moti glede mene lahko pišete na mail pa tam stresate jezo name,ne pa tukaj kjer starši otrok z PP iščemo odgovore in nekateri morda tudi tolažbo.

LP Marina

Gospa Petra prosim da objavite moj prispevek v celoti,kajti ni nespoštljiv,kakor tudi prejšnji ki ga niste objavili ni bil.Mislim da je zadnji post Mateje bolj nespoštljiv (z tem mislim-zakaj pa sem ponovno tu odgovorila,če sem že pri nedonošenčkih)Imam občutek da je ta forum namenjen samo določenim ljudem.Se morda motim?

Marina,
forum je za vse in ne samo za določene.

Lep pozdrav in lep dan, Petra _______________________________________ Bolečina ni nič manjša, samo s časoma se naučiš živeti z njo. Cmok v nebesa, tvoja mami

Mateja,
mislim, da ni nič narobe, da se je Marina oglasila še tu.

Moj prvi odgovor je bil napisan le s tem namenom, da če ste že enkrat odgovorila na forumu nedonošenčki in se (vsaj mislim) dogovorile z P&D, je nesmiselno še enkrat tu odgovarjati. To ni nič nespoštljivega do vas! Jaz imam nedonošenčka, ki je hkrati otrok s posebnimi potrebami. Če nekomu odgovorim na enem forumu in postavi isto vprašanje tudi na drugem forumu ne odgovarjam 2x, zaradi tega, ker je čas gospe Petre bolj potreben za konkretne odgovore na konkretna strokovna vprašanja, kot se vbadati z dvojno objavo nekaterih odgovorov.

Menim, da ste bili vi sedaj s tem vašim odgovorom žaljivi do mene, ker me očitno obtožujete, da sem jezna na vas. Zakaj pa bi le bila? Dejansko ima vsak pravico podati svoje mnenje, le da ni žaljivo ali nespošljivo do koga. Če mi imate Vi ga. Marina kaj povedati osebno, ste vabljeni, da mi Vi odpišete na moj mail. Jaz osebno nimam nič do vas.

Seveda imate prav, ko ste napisala, da tu starši otrok s PP iščemo odgovore in tolažbo….ne pa nesmiselne odgovore.

Na tem forumu s temo »Soča« očitno ni tako. Prerekamo se o nepomembnih in dejansko nepotrebnih stvareh. Ta tema je zgubila smisel debate o Soči. Raje bi usmerili te napore kam drugam….kot poiskati oz. poizvesti še o kakšni olajšavi ali pomoči za naše malčke, ki pomoč dejansko potrebujejo. In pomagati tistim, ki so se šele v stiski znašli.

Preveč nestrpnosti, nesramnosti, nazaupanja, kreganja, vojn….je na tem svetu. Dajmo vsaj mi to spremenit in bodimo bolj pametni kot so drugi (to ni namenjeno Marini, ampak na splošno)! Dajmo si raje pomagat drug drugemu!

Gospa Petra lepo vas prosim, da objavite slednji odgovor. Tu se zame ta nesmiselna debata konča in raje poskrbimo za naše otroke, ki že tako potrebujejo pomoč.

Mateja,
s tem, kaj ste napisala:”

Na tem forumu s temo »Soča« očitno ni tako. Prerekamo se o nepomembnih in dejansko nepotrebnih stvareh. Ta tema je zgubila smisel debate o Soči. Raje bi usmerili te napore kam drugam….kot poiskati oz. poizvesti še o kakšni olajšavi ali pomoči za naše malčke, ki pomoč dejansko potrebujejo. In pomagati tistim, ki so se šele v stiski znašli. “

se strinjam. In s tem je debate konec tudi z moje strani.

Lep podzrav in lep dan, Petra

Pošlji oblikovano (27-09-06 22:29)

New Report

Close