Najdi forum

sobno kolo ali orbitrek

Odlocila sem se,da bom med dieto se tudi zmigala,ker pa se priblizuje zima,ne morem sportati naokoli kot poleti in sem se odlocila kupiti orbitrek ali pa sobno kolo .Kaj bo bolj pomagalo?Sama se nekako bol za orbitrek.Lep pozdrav
p.s.:vem,ta prostor ni namenjem temu,ampak ali kdo prodaja orbitrek po ugodni ceni?

Pri orbitreku se res razmigaš, vse mišice delajo, kolo je pa bolj za noge, za rito ni, saj na njej sediš, za roke tudi ne, saj so pri miru….

ali ima kdo kaksne izkusnje z orbitrekom?Hvala za odgovor,lili

Jaz imam doma oboje. Po mojih izkušnjah je orbitrek neprimerno boljši kot pa sobno kolo. Na kolesu razmigaš samo noge, rit pa te boli od sedenja. Med tem, ko na orbitreku res pridobiš mišice tudi drugod. Jaz ga uporabljam vsak dan in sem z njim in z rezultati zelo zadovoljna.

lp, agica

Meni osebno je bol Orbitrek.

Ce si dovolj odlocna in ves, da bos na njim delala vsak dan, potem pojdi v nabavo! Vsekakor je boljsi orbitrek. Jaz ga imam, vendar na zalost se na njem nabira prah, ker nimam volje delati na njim, ker mi je nekako dolgocasno. Raje hodim v fitness in ga placam, kot pa bi sla na orbitrek, ki je doma, pa se zastonj (no, ja, sedaj je).

Premisli, da ne bos storila isto, kot sem sama! Kupila in gledala!

pa veliko energije!

New Report

Close