Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija Sobivanje v bolnici in prehrana doječe matere

Sobivanje v bolnici in prehrana doječe matere

Lepo pozdravljeni!

V ponedeljek je enoletna hčerka naročena na provokacijski test na Pregomin (Pediatrična klinika). Sedaj sem poleg svojega dojenja pričela dodajat Pregomin AS. Hči se doji zjutraj, zvečer in ponoči (še pred 14 dnevi se je izključno dojila).

Zanima me, kako je poskrbljeno za doječo mamo enoletnega otroka – bom morala spati na stolu?
Kako je z mojo prehrano – ker še vedno dojim, potrebujem dietno prehrano. Se da dogovoriti na kliniki in prehrano plačati – ali jo moram vzeti s sabo?

Najlepša hvala za odgovore!
Lep večer,
Bouha

Zivjo, Bouha 🙂

Ker hčerko dojiš, si seveda lahko pri njej, brezplačno. Na pediatrični so na voljo posebne sobe, kjer ponoči spijo mamice (če so postelje seveda frej). Ko se otroček ponoči zbudi, te pokličejo po telefonu, da ga greš podojit ali karkoli je pač treba. Če hočeš, si lahko tudi na stolu. Ne pričakuj pa navdušenja od sester 🙂

Hranijo te tudi tam, jest hodiš v klet, ta čas otroka pazijo sestre. Dieto upoštevajo, vendar bodi ZELO previdna, ker so zelo nepazljivi, kuharice niso preveč skrbne, tako da ti pomotoma hitro podtaknejo kaj prepovedanega.

A je Pregomin AS narejen iz soje ali kako?

Če te še kaj zanima, kar reci, lahko me tudi pokličeš ali pišeš na mail 🙂

New Report

Close