Najdi forum

Sej niti sama ne vem več,kje naj začnem…Sestra mojega partnerja si želi imeti mojega partnerja za pomočnika pri vseh njenih opravilih. Vsak vikend ga kliče, ali bi si rada sposodila avto, ali bi rada da pomaga ko bi ona hišo urejala, ali pri odvozu smeti…ali jima pa varovalko ven vrže, ali pa jo mora kam peljat…ksratka živita z mamo, očeta nimajo. Sestra ima sicer nekega partnerja, ki pa je več okrog kot doma, dela menda v tujini. Poleg partnerja želi tudi globje družinske stike kot je vzgajati najine otroke in se okrog obnašati kot da so njeni (svojih namreč nima še, pri njenih 32ih)…skratka kako se obnašati, da ne prizadanem partnerja in da ostanemo v kolikor toliko normalnih odnosih…oziroma ali mislite, da je potrebno imeti tako tesne stike z družino. Jaz sem navajena zase sama poskrbet…

grem stavit, da je tvoj mož velika copata in ga lahko vrtiš kolikor hočeš, zato boš problem rešila dokaj enostavno. s svojo taščo in svakinjo se moraš skregat, najlažje to narediš na način, da malo zaničljivo komentiraš njuno vedenje. torej ko pokličeta moža, greš zraven in potem šimfaš njuno bajto, oblačila, hrano. možu doma toliko najedaj, da se bo naveličal hodit tja. seveda pa mu ne smeš odrekat seksa, da e ne bo odločil zanju.

Jaz osebno bi takšne stvari skušala rešit obzirno, s pogovorom in brez velike jeze ali zamer. Očitno je sestra tvojega partnerja navezana na svojega brata, ker sama nima dovolj zasebnega življenja oziroma zapolnjenega življenja.

V vsaki situaciji, kjer se čuti nemočna, pokliče tvojega partnerja, ki spet ne zna potegnit jasne črte oziroma je razdvojen. Tu poskusi z diplomacijo, ni treba, da tvoj partner za vsako malenkost leti svoji sestri na pomoč, po drugi strani ga tudi ne razdvajaj od svojih ljudi, ker bo tudi sam trpel in se bo čutil krivega. Tu zna čas urediti stvari, sploh če bo sestra tvojega partnerja nekoč sama postala mati in zaživela skupaj s tem fantom, ki ga ima.

New Report

Close