Smrdljička?
Drage moje sotrpinke,
eno vprašanje imam, ki me muči… malo nerodno se mi je podpisati s pravim nickom… se opravičujem.
No, kot sem prebrala, marsikatera pije čaj krvomočnice. Tudi midva z možkom sva ta mesec poskusila – po Mirandino. Zdaj pa bistvo: ali še katero napenja? Mislim tako, zares – ali se še kateri dogaja, da širi okoli sebe neznosen smrad? Tako je pri naju, pri možku prav ubijalsko. Cele dneve zračim, pa zdaj postaja že malo premrzlo, v spalnici ni za zdržat… Ne upam si povedati, kako je v službi. Tudi urin mi nekako čudno zaudarja, tako da sem se že prav prestrašila…potem sem se pa spomnila na drugo ime krvomočnice. Mislim, da zdaj vem, zakaj ga je dobila : ) !
Sicer nimam nobenih znanih stranskih učinkov. Ta pa je res hud (predvsem za okolico).
Ima še katera podobne izkušnje? Kdaj to mine????
Saj se smejiva, ko sva sama, nama drugega ne preostane; ampak če nisva… Kar malo sva se izolirala od ljudi, ni druge. Še v isti sobi nisva rada!
Kar nasmejte se, pa za odgovore prosim.
Tista z zatisnjenim nosom
hahahaha, ej, sorči, ker se smejem, ampak full si hecno opisala vajino zaplinjevanje.
Kar se mene in mojega tiče… nobenih težav. In tudi mislim, da vidva nimata teh težav od krvomočnice. Tega pa res še nobena ni omenila pa čeprav že kar lep čas diskutiramo o krvomočnici.
Da ti ne kuhaš slučajno veliko fižola?
P.s.: Sicer pa… prdeci so “en sam zdravje”.
Taja, me veseli, da si se zabavala!
Ja, saj po vaših odgovorih sem že ugotovila, da verjetno ni od krvomočnice. Je bila bolj rešilna bilka – danes sem željno čakala, če bo kakšen bolj “smrdljiv” odgovor.
Ker fižola ne kuham…
Vse to zdravje me je zaskrbelo, zato sem se za vsak slučaj naročila pri zdravniku, da mi prečekirajo vsaj urin.
Sicer se pa počasi umirja. Že dihamo!
Hvala za vse odgovore, pa lepo se imejte!
Tista brez plinske maske
Tašika! Še vedno sem in tja pogledam na ta forum in upam z vami.
Pri meni je tako: sem v 7. tednu, kakšen dan gor ali dol (točno bomo ugotovili na naslednjem pregledu). Počutje je tako-tako. Mislim da tipično nosečniško. Še zmeraj se moram včasih uščipniti, da verjamem, da nama je res uspelo. Najlepše pa je bilo na UZ videti utrip srčka. Takrat ugotoviš, da je res nekaj tam in da je resnično.
Lepo, da si se spomnila name. Pozdravljam tudi vse ostale in upam na čimprejšnjo srečo.