Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Smrdljička?

Smrdljička?

Drage moje sotrpinke,

eno vprašanje imam, ki me muči… malo nerodno se mi je podpisati s pravim nickom… se opravičujem.
No, kot sem prebrala, marsikatera pije čaj krvomočnice. Tudi midva z možkom sva ta mesec poskusila – po Mirandino. Zdaj pa bistvo: ali še katero napenja? Mislim tako, zares – ali se še kateri dogaja, da širi okoli sebe neznosen smrad? Tako je pri naju, pri možku prav ubijalsko. Cele dneve zračim, pa zdaj postaja že malo premrzlo, v spalnici ni za zdržat… Ne upam si povedati, kako je v službi. Tudi urin mi nekako čudno zaudarja, tako da sem se že prav prestrašila…potem sem se pa spomnila na drugo ime krvomočnice. Mislim, da zdaj vem, zakaj ga je dobila : ) !
Sicer nimam nobenih znanih stranskih učinkov. Ta pa je res hud (predvsem za okolico).
Ima še katera podobne izkušnje? Kdaj to mine????

Saj se smejiva, ko sva sama, nama drugega ne preostane; ampak če nisva… Kar malo sva se izolirala od ljudi, ni druge. Še v isti sobi nisva rada!

Kar nasmejte se, pa za odgovore prosim.

Tista z zatisnjenim nosom

Tega problema midva nimava.

Tudi midva nimava teh težav.

hahahaha, ej, sorči, ker se smejem, ampak full si hecno opisala vajino zaplinjevanje.
Kar se mene in mojega tiče… nobenih težav. In tudi mislim, da vidva nimata teh težav od krvomočnice. Tega pa res še nobena ni omenila pa čeprav že kar lep čas diskutiramo o krvomočnici.

Da ti ne kuhaš slučajno veliko fižola?

P.s.: Sicer pa… prdeci so “en sam zdravje”.

Taja, me veseli, da si se zabavala!
Ja, saj po vaših odgovorih sem že ugotovila, da verjetno ni od krvomočnice. Je bila bolj rešilna bilka – danes sem željno čakala, če bo kakšen bolj “smrdljiv” odgovor.
Ker fižola ne kuham…

Vse to zdravje me je zaskrbelo, zato sem se za vsak slučaj naročila pri zdravniku, da mi prečekirajo vsaj urin.

Sicer se pa počasi umirja. Že dihamo!

Hvala za vse odgovore, pa lepo se imejte!

Tista brez plinske maske

Pri nas smo imeli plinjenje (intenzivno) dva dni nazaj. Od vipavske skute, kupljene pri najboljsem sosedu (akcija)….

Taja danes sem se ti od srca nasmejala ha ha ha………..
Ti si faca res………… Kako znaš lepo napisati. Kljub težavami ostani tako dobre volje kot, do sedaj pa vso srečo ti želim…………
Lep dan še naprej
Doroteja

Hoj, me veseli, da si vzela moj post za štos. Namreč, takoj, ko sem ga potrdila, sem se že fino zasekirala, da mogoče ne bo izpadlo “zajebantsko”, ampak vidim, da si faca in da štekaš zadeve. Yessss!

Prduckamo pa vsi. Včasih bolj, včasih manj. Don’t worry!

Ja, Doroteja, treba je pozitivno gledat na svet. Kaj mi nuca jamranje, če sem od njega še bolj down.
Vidim, da si tudi ti za štose. Welcome in club!!!!!

No, upam, da se nama bo še katera pridružila.

Čau!

Hojla, Taja!
Jaz sem te pa hotela vprašati, če kaj veš, kako je z Mirando? Vidve sta imele včasih stike. Nič se ne oglasi več na forum. Full sem firbčna, sorry.

Lp,
Tašika

Tašika! Še vedno sem in tja pogledam na ta forum in upam z vami.

Pri meni je tako: sem v 7. tednu, kakšen dan gor ali dol (točno bomo ugotovili na naslednjem pregledu). Počutje je tako-tako. Mislim da tipično nosečniško. Še zmeraj se moram včasih uščipniti, da verjamem, da nama je res uspelo. Najlepše pa je bilo na UZ videti utrip srčka. Takrat ugotoviš, da je res nekaj tam in da je resnično.

Lepo, da si se spomnila name. Pozdravljam tudi vse ostale in upam na čimprejšnjo srečo.

Hoj, saj ti si še z nami!!!!! Lepo!
Kako je to lepo brati, da že srček bije! Suuuper!
Miranda, si na bolniški?
Upam, da paziš nase in da čimveč počivaš. Saj veš, ti prvi tedni so najbolj važni.
Upam, da se nam boš še oglasila!!!

SREČNO!
Tašika

Miranda, vso srečo vama želim, tudi jaz se večkrat spomnim nate; me veseli, da srček veselo bije!!!

LP, Andreja1

Miranda še nas bereš!!!! Lepo!!
Predvsem ogromno počivaj in pazi nase!!!!!

Ne, nisem na bolniški, se pa bolj pazim in stvari delam bolj počaaaaasi. Sicer pa mi kar paše gibanje.

Hvala vama, Andreja1 in Bianca! Počivamo pa bolj popoldan.

Ojjj,

no, pa mi ni bilo treba sporočiti Mirandi po mejlu, da naj se vam javi, hahahahah!

Čau!

New Report

Close