Služba-zdravstveno stanje
Spoštovani! Pišem Vam zaradi osebnega mnenja oz. informacij o zmožnostih za zaposlitev. Zaradi socialnega statusa in potreb po materialnih dobrinah sem se odločil, da študij za nekaj časa opustim. Uspešno so mi ugodili prošnjo v podjetju Revoz d.d., Novo mesto. Delam bom na področju montaže in programiranja. Zanima me sledeče; kakšno je vaše osebno mneje o mojih zmožnostih za tovrstno delo? Malo me skrbi, da ne bom opravil zdrvniškega pregleda v Aristotel Novo mesto. Pri zdravniku sem bil na zadnje na obisku lansko leto nekje v mesecu avgustu zaradi stresa(tesnobnosti). Ali imajo tovrstni simptomi kakšnen vpliv na izdajo zdravniškega kartona? Sam se trenutno počutim dobro. Samo bioritem si moram urediti. Včasih imam tudi glavobole zaradi spremembe vremena.
Za odgovore se Vam lepo zahvaljujem!
En prjatu ki se je v mladosti spopadal z depresijo je komaj dobil potrdilo pri zdravniku, je reku nikol vec k zdravnikom ker ko enkrt pise v kartoteki si gotov.
drugace pa kakor spremljam tvojo zgodbo Quantum, upam da si se resil tistega zaviralnega okolja zate ker ima res vpliv nate in da bos dobu sluzbo oz.obdrzi kljub zdravniskem. Mislm da sama tesnobnost ne bo vplivala
velik srece 😉