Najdi forum

slovenci v rotterdamu

Pozdravljeni, moje ime je Eva , stara sem 22 let, študentka in iščem kontakt osebe – ki bi mi pomagal in ki živi v v Rotterdamu. Rabim pomoč v smislu pravne zadeve oz. nekoga ki bi mi pomagal najti odvetnika. Bom povedala kar direkt. Namvreč, moj oče me je spolno zlorabljal, bil zaprt 3 leta in sedaj ušel na Nizozemsko. Imam pravnomočno sodbo za izterjavo preživnine in odškodnine. Sedaj pa rabim pravno pomoč. Ali pa vsaj kontakt, kam se lahko obrnem. Na netu sem že kontaktirala odvetnike, ampak se mi noben ne javi nazaj. Hvaležna bi bila nekomu, ki bi mi pomagal.

hvala vsem

lp

Halo Eva
Zelo zalostna zadeva.Ceprav ti ne morem dati tocnega nasveta ampak le idejo, da bi bilo mogoce bolje ce se ti obrnes na odvetnika tam v sloveniji, kjer smatram da si, in sprozis postopek od tam. Terjati oskrbnino je povsod tezko in se veliko slisi o temu.Toda Ce prejemas financno pomoc od drzave je v njihovem interesu, da ti pomagajo priti do dohodka iz drugega vira in ne od njih.Ce ti drzava ne pomaga po moje ti ne bo nihce drug,po mojem mnenju, Obstoja pa ena izjema in to je, da nakezes dovolj denarja za advokata v Nizozemski, kar pa seveda predvidevam, ne pride v obzir v tvojem primeru, ker ce bi imela tak denar ti ne bi bilo treba terjat tako ali tako. Upam da ti gdo drug predlozi boljso idejo.
Lp pa mnogo srece

Hi Eva
Izgleda, da ne bo veliko slovencev pripravljenih priskocit na pomoc. Te bi rad vprasal ce si probala z groznjo da ga izpostavis tamkajsnjim oblastem saj taki kriminilci niso dobrodosli nikjer, razen mogoce v Nizozemski, ker to je dezela kamor se izteka vsa gnojnica evrope, posebno tam okrog amsterdama ki je greznica Zato je on tudi zbezal tja,tam je med svojimi.
Ves, skoraj sigurno obstoja organizacija ki se ukvarja z zascito mladih proti zlorabi kot v tvojem primeru. Jaz zivim v UK in tu bi ti sigurno nasel kontakt.
Dajte Slovenci v Nizozemski pokazite da imate srce, pomagajte Evi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close